Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Īntālnirile pasionaţilor de maşini - una pe lună (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/11764-intalnirile-pasionatilor-masini-luna.html)

varu21 17-01-06 23:18

MA SCUZATI. STIU CA-S NOU SI POATE NU STIU ASA MULTE CA VOI. ADIK SIGUR NU STIU. DAR DE CA SA VA CERTATI DIN NISTE ***URI.
EU CRED CA andr3y-TAM ARE SUPER MULTA DREPTATE.
DACA CINEVA ARE CHEF SA FACA ILEGALE INTR-O SEARA SA ZICA SI DACA CINEVA VREA SA MEARGA CU EL E BINE.
DACA ALTUL VREA SA IASA CU.....PLM.....FEMEILE SAU MAI STIU EU CE.....IAR E BINE. CINE VREA SE DUCE.
DAR CRED CA SAMBATA AR TREBUI SA RAMANA LA FEL...PT CA E MISTO SA IESIM CAT MAI MULTI.
ASTA E PAREREA MEA. IN FINE. VOI DECIDETI.

mertan 17-01-06 23:21

mai. voi chiar ma faceti sa ma retrag.

cristi_407 17-01-06 23:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mertan\"
mai. voi chiar ma faceti sa ma retrag.

Nu tre sa te retragi..Nu ti-a cerut nimeni asta..Mie chiar imi place ca te implici..numai ca nu e frumos cu ``sunteti chiori``!

mertan 17-01-06 23:27

faza la noi e alta. noi ne aduman ca un ciorchine. trebuie sa fim aliniati intr-un fel. trebuie sa ne unim intr-un loc mai putin public, ca, curiosii sa steie deoparte. trebuie de la inceput sa ne aliniem, nu sa va aliniez eu, ca eu nu dau ordine. care vine primul se alinieaza, si tot asha. nu trebuie sa va spun eu. dar lucrurile astea trebuiau spuse de cineva. masinile aliniate in linie dreapta, si daca nu se poate, locul e stramt, le aliniem in semicerc, rotile virate maxim spre dreapta, pozitiile aprinse. asha ne asteptam unii pe altii pana vin toti. dupaia vorbim oleaca si mergem la un suc, sau daca nu mai avem chef de suc trecem la fapte. toti mergem aliniati ne asteptam la dupa semafoarele neprinse de altii. dar ar trebui de dinainte stabilite chestiile astea, daca vrem putem sa ne dam un loc de \"finish\" si mergem cum stim noi acolo. pentru \"dreptele liniare\", e o alta regula care se spune in privat(ceea ce tine de organizarea lor si de modul cum se dau). mai sunt multe aspecte de discutat. eu am sa ma gandesc la cat mai multe si la cat mai destept gandite.

daca cineva are ceva de comentat sa spuna sau de adaugat. ca stiu ca mai sunt cativa care nu ma privesc cu ochi buni si tin in ei ura si invidia.

am zis de la inceput ca nu eu fac regulile. fiecare are bucatzica lui din regula.toti suntem egali, ca si in fata lui Dumnezeu.

am sa revin cu amanunte despre ce sa va face, unde se va tine etc intalnirea de sambata.

faza la noi e alta. noi ne aduman ca un ciorchine. trebuie sa fim aliniati intr-un fel. trebuie sa ne unim intr-un loc mai putin public, ca, curiosii sa steie deoparte. trebuie de la inceput sa ne aliniem, nu sa va aliniez eu, ca eu nu dau ordine. care vine primul se alinieaza, si tot asha. nu trebuie sa va spun eu. dar lucrurile astea trebuiau spuse de cineva. masinile aliniate in linie dreapta, si daca nu se poate, locul e stramt, le aliniem in semicerc, rotile virate maxim spre dreapta, pozitiile aprinse. asha ne asteptam unii pe altii pana vin toti. dupaia vorbim oleaca si mergem la un suc, sau daca nu mai avem chef de suc trecem la fapte. toti mergem aliniati ne asteptam la dupa semafoarele neprinse de altii. dar ar trebui de dinainte stabilite chestiile astea, daca vrem putem sa ne dam un loc de \"finish\" si mergem cum stim noi acolo. pentru \"dreptele liniare\", e o alta regula care se spune in privat(ceea ce tine de organizarea lor si de modul cum se dau). mai sunt multe aspecte de discutat. eu am sa ma gandesc la cat mai multe si la cat mai destept gandite.

daca cineva are ceva de comentat sa spuna sau de adaugat. ca stiu ca mai sunt cativa care nu ma privesc cu ochi buni si tin in ei ura si invidia.

am zis de la inceput ca nu eu fac regulile. fiecare are bucatzica lui din regula.toti suntem egali, ca si in fata lui Dumnezeu.

am sa revin cu amanunte despre ce sa va face, unde se va tine etc intalnirea de sambata.

ACUMA SE VEDE?

varu21 17-01-06 23:28

gata......hai sa vedem....sambata ce facem????????
unde ne vedem??????

andr3y-TAM 17-01-06 23:29

hai ma fii serios, nu se retrage nimeni...clubu a evoluat atat de mult intr`un timp atat de scurt... shi deja apar \"demisii\" and stuff?? nu se merita... e un pret prea mare pentru nishte chestii mici...

parerea mea...

eu propun stadionu...dar parca ar merge o ora mai tarzie... mi se pare cel mai bun loc de intalnire... pana gasim o parcare lata shi ceva mai \"periferica\"

mertan 17-01-06 23:30

DE CE DEVIATI DE LA SUBIECT? HAIDETI SA LASAM CURSELE SI SA NE INTAORCEM LA ALEA NOASTRE. AM ZIS DE VREO 3 ORI, DAR NU M-ATI BAGAT IN SEAMA. ASTA ESTE. DACA EU NU REPREZINT NIMIKA EU CE SA MAI FAC?

cristi_407 17-01-06 23:32

Eu zic sa te calmezi un pic..Mai trage aer in piept si uita-te un pic in jur si apoi vi iar la calculator..Eu zic sa incheiem aici discutia cu vazutul..Si in ceea ce priveste intalnirea de sambata nu pot sa vin ca sunt in Iasi..Oricum o sa fiu prin sufletul lui SFW cu voi..Sper sa fiti de 2 ori mai multe masini ca data trecuta.. 8)

Sfantul-Neo 17-01-06 23:33

:D Ba cristi esti di belea... :D

cristi_407 17-01-06 23:37

Si il rog pe aleks sa stearga unele posturi de ale mele in care am cam deviat de la topic..Numai bine..

mertan 17-01-06 23:41

Quote:

Originally Posted by \"cristi_407\"
Si il rog pe aleks sa stearga unele posturi de ale mele in care am cam deviat de la topic..Numai bine..

e si cazul. eu oricum salvez in arhiva sa am dovezi pe viitor, ca presimt eu ceva.

asha. sa revenim la subiect.

nu stiu unde sa ne intalnim sambata. eu ma mai gandesc.

eu zic sa ne intalnim jos langa stadion ori sa ne intalnim acolo langa cladirea aia mare de langa stadion, pe langa fac g bacovia, pe langa sif moldova.

Sfantul-Neo 17-01-06 23:51

Deacord! eu ma prezint...

mertan 20-01-06 07:23

CINE MERGE LA IASI SAMBATA? LAINTALNIREA CELOR DEACOLO??????? SE ANUNTZA SHOW

mertan 20-01-06 08:04

a-ti mai hotarat ceva in legatura cu ilntalnirea de sambata? a-ti hotarat vreo locatie? trebuie cat mai repede stabilita ca sa stie lumea unde sa vina. e vineri fratilor. ce dureaza atat de mult?

Andr3i 20-01-06 11:05

Ramane Sambata, Ora 17:00, tot in parcare la stadion?
De acolo decidem unde mergem in functie de cati suntem...

All times are GMT +2. The time now is 21:59.

- Copyright 2026 4Tuning