![]() |
Re: SOUTH'S RACERS motorsport club
Quote:
|
masina melcului a intrat in service pt o noua inima.2000 16v gsi;)
|
Frumoos . Asteptam cu nerabdare sa faca victime hi hi hi :))
|
1 Attachment(s)
Salutam baietii si imi cer scuze ca am lipsit vineri.....din pacate si maine pt ca nu sunt in capitala. Intalnire frumoasa maine.
Cu site-ul ce se mai intampla ca in fiecare zi intru dar tot prima pagina o vad? |
Quote:
cu site-ul mai dureaza un pic;) |
sincer.....si eu am ramas uimit pt k omu' s-a implicat in mod direct fara sa i se ceara si pt asta merita tot respectul din partea noastra si este un bun ex pt toti membrii si ar fi fff frumos k toti membrii sa se implice macar pe un sfert din cat a facut el pana acum.....
|
vise vise si iar viseeee
|
schimbam placa kat d curand........stati linistiti.....k daka vi se pare k nu am fost prea aspru si ca am inghitit prea multe am zis sa nu fie k la altii dar se pare k unii nu au ce face acasa vinerea si vin doar sa manance seminte......
|
cine nu se implica pleaca.....
|
de cand mi-am luat rusine in fata tuturor...... stiti voi..... "imi bag....in ea de cotizatie k mai bine imi fac masina...... nu mai accept scuze.....
|
ktl .... trebiia sa lasi si nr d tel la dnc service .....poate vrea cineva...... tovarasii mei.. dupa cum stim... igol.... este cu ei pt ca sunt baieti buni si vecini ku lumea.....
|
deja am pus ochii pe unele pers si kat d kurand vor face ce au facut si altii .... stiti voi
|
si mr pti era normal sa anunti ka renunti dar nu mai conteaza pt k oricum erai eliminat..... daca nu plecai te dadeam eu afara pt k nu ai pic d respect.... sa vi sa-ti iei alea si sa-ti dai jos parasolarul k daca te vede ion ti-l da jos cu tot cu geam.....
|
imi place topicul vostru..din 3 pagini una de cu reprosuri...si in alte 2 nu e nimic care sa va descrie pe voi ca si club, identitatea voastra sau cum se adera la clubul south's reisars...ai putea incepe sa scrii normal fara k si fara amenintari de gradi...si sa scrii in primul rand conditiile de aderare...precum si locul de intalnire...eu le stiu dar...ca idee poate vor altii mai seriosi sa vina intr-un club...
nu-mi lua postul in nume de rau dar...incearca sa vezi cum au celelalte cluburi paginile |
supapa jr daca erai in locul meu faceai acelasi lucru pt k toate oalele se sparg in capul meu.... d c nu ti-ai dat numele sau ceva... stai anonim? toate conditiile de aderare vor fi pe site.... sr-club.ro dar momentan este in constructie
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:12. |
- Copyright 2026 4Tuning