![]() |
va rog nu stabiliti locatia paralelelor pe net
numai in privat. e mai bine pentru noi, altfel riscam dosar penal si anularea permisului, daca afla politia. nu cred ca are nimeni nevoie de asa ceva. cat despre intalnirea la cetate, e super, eu acolo merg de cate ori ajung in sv. dar doar daca e cald, altfel nu prea are farmec... |
Este o idee buna sa ne vedem in ambele locatii. Numai sa am noua masina. Care cred ca va fi saptamana viitoare. Deci nu ar trebui sa fie probleme.
|
Iar locatiile se stabilesc pe privat. Ca nu este sanatos asa pe forum. Nu imi plac comitetele de primire cu masini albe de la VW.
|
sorry daca am scris ceva de liniuta si locul unde o sa se intample!! :P
|
Re:
Quote:
|
Hai sa lasam certele la o parte .... si cei care au ceva bun de spus sa scrie , cei care nu au nik util sa se abtina ..... sau sa se abtina pana in privat :!: ... si da .... nu cred k la ODN o sa incapem totzi ..... da pana la cetate tre sa merem cu cineva ... nush dak este maxi ...... si pt cei care vin din afara orasului ii asteapta cineva la Metro si merg cu noi ...
|
n-ar fi rau sa vedem 2 masinutze noi :D
|
Eu spun ca am incapea toti la ODN. Si daca este vreo problema mai vb si cu Andrei Negru sa mai aduca 2-3 mese si scaune. Mai ales ca acolo suntem de-ai casei de acuma.
|
na cum zici tu! da cel mai bine vb sambata si stabilim tot!
|
so...
ramane prima, pe 6, la suceava? |
mai sunt destui de votat:)
|
nu mai are nimeni de votat! deci ramane sa se faca int de pe 6 la suceava :)
|
am spus ca se voteaza pana pe 31..
|
imi pare rau dar nu pot sa vin la intalnire. asta este. se mai intampla. dar sambata asta vin in suceava. cine ma intampina?
|
Te asteptam la sa vii la intalnire sambata la ora 5 30 .... mai vb maine si vedem care e treaba si cum ajungi in Sv .. poate te astept eu si vii cu mine ... acu nush ... sper sa fiu in orash !! Si in legatura cu intalnirea , eu cred k o sa se faca la SV ... dar totusi sa asteptam voturile !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:10. |
- Copyright 2026 4Tuning