![]() |
Re: masina mea Mitsubishi evo IX
toba.m-ai inteles gresit
eu nu arunc cu noroi in balubamba chiar il indrumam prieteneste desi am plecat din tara tot am cheltuit inca 10 000dolari minim in ultimele 2 luni ca sa scap de niste probleme de fiabilitate si sper ca in curand masina sa fie si f performanta si f fiabila mi-e teama doar ca visele lui baluba de a sta cu masina 1 an si de a merge 3 la rand se vor spulbera...cum s-au spulberat si ale mele in trecut mult succes si va doresc sa faceti alegerile cele mai inspirate |
toba,m-ai inteles gresit
eu nu arunc cu noroi in baluba,ba chiar il indrumam prieteneste desi am plecat din tara tot am cheltuit inca 10 000dolari minim in ultimele 2 luni ca sa scap de niste probleme de fiabilitate si sper ca in curand masina sa fie si f performanta si f fiabila mi-e teama doar ca visele lui baluba de a sta cu masina 1 an si de a merge 3 la rand se vor spulbera curand...cum s-au spulberat si ale mele in trecut mult succes si va doresc sa faceti alegerile cele mai inspirate |
:))))
|
AM INTELES CE AI VRUT SA ZICI :d
|
baluba nr 1 :)))))))))))
|
4 Attachment(s)
Şi cāteva poze :D
|
Am vazut masina la garaj , foarte frumoasa!
|
Masina este din nou pe strazi??? :)
|
frumoase poze !
|
frumoasa rau buza de carbon de la evo, de unde fac si eu rost de una?
|
srz.ro cred ca ti-o poate aduce repede
|
Multumesc frumos...inca nu este pe strazi,,,,in curand va iesi...(A DURAT FOARTE MULT PROIECTU DIN CAUZA UNUI MECANIC SORIN ILIESCU A FACUT NISTE GRESELI FOARTE MARI SI DIN VINA LUI AM LUAT-O DIN NOU DE LA CAPAT)...ACUM evo este PE MAINI BUNE ZIS DOCTORU EDU STAN SI SUNTEM PE ULTIMA 100m de a termina proiectul.voi reveni cu poze,cu noile piese care le-am pus ..si cu cele vechi(CEA MAI RAMAS)
bbm ti-am lasat mesaj pe pm |
Mult succes in continuare Cataline ... Cred ca toata asteptarea pe care ai indurat-o sa iti vezi masina gata , va merita pe deplin !
|
hay odata cu pozele ...ca daca o termini nu iti mai arde tie de postat poze...:D asa ca hay sa incepem cu pozele stricaciunilor !!! dupa care cand ai timp cu ce ai pus acum pe masina !!! lasa lenea Catalineeeeee!!!
|
nu frate nu e lene, e timid
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:15. |
- Copyright 2026 4Tuning