![]() |
Re: Intrebari si raspunsuri despre 4TuningDays 2009!
Mihai, eu ma refeream la selectia publicului prin politica de preturi. ;)
LE: La asta se referea postul meu. Prezenta la 4Tuning Days la fel ca si tuningul nu este o necesitate...de aceea mi se pare cel putin ciudat sa vii pe un forum public si sa spui ca te incurca 20 lei in finalizarea unei masini de la care se asteapta sa fie prezenta la un astfel de eveniment pe viitor. |
probabil am inteles io gresit(oboseala isi cam spune cuvantu) ...totusi ca la prima vedere se intelege cam ce am scris ...........noi sa fim sanatosi ca in 6 zile 9 ore si 40 de minute incepe....chitrosi sa stea afara dupa gard ;):P
|
nu va mai bateti capul.
persoana aia berbeaca, chiar e ca un berbec. a scris intotdeauna posturi agresive, vulgare si rauintentionate. nu mai bagati de seama... |
Gratian , zi-mi unde trimit pozele la o masina , data limita ... + cate poze , unghiuri , etc , da'mi putin niste detalii ..salut !
|
Tricouri sau alte articole promotionale o sa fie? :)
Anul trecut n-am gasit :( |
Până la urmă cum e? Cine nu primeste telefon, inseamnă că nu`i acceptat la 4Tuning Days? Sau se afisează o listă cu masinile participante sau... cum?
|
Care este programul ? Si anume cand va fii competitia de drift,sound etc.La ce ora e voie publicului stiu.
|
Quote:
marian_tgv, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons: 1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system? 2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation. 3. Your account is invalid. Check the email for the activation link Mentionez ca eram logat, atept un pm cu o explicatie sau cu lista castigatorilor, multumesc anticipat...ne vedem sambata! sper sa prind si eu un sticker :D |
l-am intrebat pe domnu' gratzian ceva si nici pana in ziua de maine nu mia raspuns. noiile stikare de unde le luam? vor fi distriduite in revista?
|
Probabil se vor vinde cateva cu revistele vandute in cadrul evenimentului...Prea multe nu vor fii sa nu se umple strada.
|
sa se dea si celor activi aici cate un sticker, trimis prin posta contra-cost..mi-ar parea rau sa nu prind un sticker :( traim cu speranta :D
|
vreau si eu sticker :D abea astept evenimentul :)
|
invitatii vor fi???:D
|
Quote:
|
Quote:
imi raspunde si mie cineva??? :D |
| All times are GMT +2. The time now is 02:26. |
- Copyright 2026 4Tuning