![]() |
Re: Burn Out Tuning Shop
buey, dar te pricepi la explicatii.... Club 14..restaurant.... oare ce cauta tribunal in aceasta enumerare.. :))))
|
Pai i-am facut lui Gogu un traseu mai clar cu start din fatza tribunalului :lol:
|
Salut Yuri ! La scurta vreme dupa ce a fost fratele tau la mine la birou eu am plecat de la SCC din motive personale ! Comanda facuta de Silviu ( becuri si pleoape ) a fost preluata presupun de catre directorul firmei ! Ideea este ca tot ce i-am spus lui Silviu a fost strict ceea ce mi se spunea si mie la randul meu ! Si eu am iesit foarte aiurea din toata activitatea SCC ! Nu te gandi ca "neseriozitatea" a venit direct de la mine ! La randul meu comenzile le dadeam mai departe si altcineva le facea ! Eu m-am ocupat strict pe latura de vanzari ! Daca cel ce era pus acolo sa faca vanzari ( nu vreau sa dau nume etc..) nu le-a facut, drept dovada ce s-a ales de SCC , este strict problema lui ! Tot ce am discutat cu tine si cu Silviu su fost discutii pe care eu le aveam cu directorul in prealabil si el era cel ce imi spunea :" vin maine,poimaine etc " ! Repet nu a fost vina mea ca nu s-au respectat multe comenzi de la SCC, drept pentru care eu am renuntat la postul meu de la SCC ! Nu mi-a placut sa cada pe mine vina neseriozitatii lor ! Vreau sa spun ca mult timp am incercat sa dau de ei si nici macar mie nu imi raspuneau la telefon ! In noua firma pe care am facut-o nu au fost probleme de genul asta pentru ca eu sunt cel ce coordoneaza toata activitatea ( sunt atatia care au cumparat de la mine si nu exista nici macar unul sa reproseze ceva ) si mi-am respectat indatoririle fata de clienti intotdeauna ! Eu nu ma simt foarte bine cand primesc astfel de reprosuri si te inteleg perfect ! Daca consideri ca eu sunt direct raspunzator pentru aceasta eroare am sa te contactez si am sa iti returnez cei 30 de euro fara nici cea mai mica problema ! Sper sa intelegi si sper sa iti dai seama ca nici pentru mine nu a fost foarte usor mai ales ca eu tineam portofoliul de clienti si eu eram cel ce discuta cu ei ! Vreau sa iti mai spun ca am avut comenzi de mii de euro pe care nici acum nu si le-a onorat SCC ! Nu stiu ce s-a mai intamplat cu ei ! Nu vreau sa mai aud .....sincer ! Inca ceva .... eu nu mi-am luat banii care trebuia sa ii iau de acolo, pentru ca am vrut sa plec pur si simplu si sa nu mai aud nimic !
Yuri ...........uite nr meu de tel : 0721.509.246 si noul meu id de yahoo : custom_art_concept da add ! Inca o data mii de scuze ........chiar nu a fost vina mea ! Repet .......toate dialogurile noastre au fost un rezultat al neseriozitatii si minciunilor altora ! Chiar nu am vrut sa te mint ! Asta mi se spunea.....asta spuneam ! Inca o data mii de scuze ...............nu au rost dar prefer sa plec capul pentru vina altora decat sa fii suparat pe mine ! Nu a fost vina mea ! Sper sa ne auzim curand si multumesc pentru urarile de bine ! Mario |
Quote:
Asta e nr meu ! |
Quote:
|
Quote:
in cazul in care este masina mea afara intra in firma ! un peugeot 206 alb |
|
Superb site-ul!
|
jantele si mai superbe ! :)
|
Quote:
|
si uite asa trecu' anu' si magazinul .. pauza ... :(
|
mario..chiar ii dadusem nr tau unui prieten si te-a sunat acum vreo luna pt niste huse de volan de piele de la Siomni. nici atunci nu ai mai sunat.... stii ca nu pica bine, nu?
|
cand asta?????
|
Quote:
daca vrei ceva da-mi un telefon , vino la magazin...etc |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:33. |
- Copyright 2026 4Tuning