Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Burn Out Tuning Shop (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/11593-burn-out-tuning-shop.html)

bogdan_wrc 09-10-06 13:27

Re: Burn Out Tuning Shop

buey, dar te pricepi la explicatii.... Club 14..restaurant.... oare ce cauta tribunal in aceasta enumerare.. :))))

DONU' 09-10-06 13:29

Pai i-am facut lui Gogu un traseu mai clar cu start din fatza tribunalului :lol:

Custom_Car 16-10-06 18:21

Salut Yuri ! La scurta vreme dupa ce a fost fratele tau la mine la birou eu am plecat de la SCC din motive personale ! Comanda facuta de Silviu ( becuri si pleoape ) a fost preluata presupun de catre directorul firmei ! Ideea este ca tot ce i-am spus lui Silviu a fost strict ceea ce mi se spunea si mie la randul meu ! Si eu am iesit foarte aiurea din toata activitatea SCC ! Nu te gandi ca "neseriozitatea" a venit direct de la mine ! La randul meu comenzile le dadeam mai departe si altcineva le facea ! Eu m-am ocupat strict pe latura de vanzari ! Daca cel ce era pus acolo sa faca vanzari ( nu vreau sa dau nume etc..) nu le-a facut, drept dovada ce s-a ales de SCC , este strict problema lui ! Tot ce am discutat cu tine si cu Silviu su fost discutii pe care eu le aveam cu directorul in prealabil si el era cel ce imi spunea :" vin maine,poimaine etc " ! Repet nu a fost vina mea ca nu s-au respectat multe comenzi de la SCC, drept pentru care eu am renuntat la postul meu de la SCC ! Nu mi-a placut sa cada pe mine vina neseriozitatii lor ! Vreau sa spun ca mult timp am incercat sa dau de ei si nici macar mie nu imi raspuneau la telefon ! In noua firma pe care am facut-o nu au fost probleme de genul asta pentru ca eu sunt cel ce coordoneaza toata activitatea ( sunt atatia care au cumparat de la mine si nu exista nici macar unul sa reproseze ceva ) si mi-am respectat indatoririle fata de clienti intotdeauna ! Eu nu ma simt foarte bine cand primesc astfel de reprosuri si te inteleg perfect ! Daca consideri ca eu sunt direct raspunzator pentru aceasta eroare am sa te contactez si am sa iti returnez cei 30 de euro fara nici cea mai mica problema ! Sper sa intelegi si sper sa iti dai seama ca nici pentru mine nu a fost foarte usor mai ales ca eu tineam portofoliul de clienti si eu eram cel ce discuta cu ei ! Vreau sa iti mai spun ca am avut comenzi de mii de euro pe care nici acum nu si le-a onorat SCC ! Nu stiu ce s-a mai intamplat cu ei ! Nu vreau sa mai aud .....sincer ! Inca ceva .... eu nu mi-am luat banii care trebuia sa ii iau de acolo, pentru ca am vrut sa plec pur si simplu si sa nu mai aud nimic !
Yuri ...........uite nr meu de tel :
0721.509.246
si noul meu id de yahoo :
custom_art_concept
da add !

Inca o data mii de scuze ........chiar nu a fost vina mea ! Repet .......toate dialogurile noastre au fost un rezultat al neseriozitatii si minciunilor altora ! Chiar nu am vrut sa te mint ! Asta mi se spunea.....asta spuneam !
Inca o data mii de scuze ...............nu au rost dar prefer sa plec capul pentru vina altora decat sa fii suparat pe mine ! Nu a fost vina mea !

Sper sa ne auzim curand si multumesc pentru urarile de bine !

Mario

Custom_Car 16-10-06 18:24

Quote:

Originally Posted by Gogu02 (Post 579984)
Omule am cautat magazinu ala al tau de mi-a venit rau! Cumva e in curtea aia in care mai sta si o femeie mai invarsta???

0721.509.246

Asta e nr meu !

Gogu02 18-10-06 07:37

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 580255)
Omule, cum vii de la tribunal inspre Club 14, ajungi la intersectie unde ai in dreapta strada care iese la Restaurant Bulevard. Tu intri pe cea din stanga.
Pe acea strada, ai in dreapta ta fosta cladire a INSPET-ului, iar pe partea stanga este o casa de culoare crem cu gardul negru si usa maron. Inca n-are firma montata la intrare, dar il gasesti pe Mario la telefon oricum daca e inkis.

Stiu si eu care e strada Radu Stanian!!! Am zis doar ca nu stiam care e exact casa pt ca am fost intr-o zi acolo si era inchis. Am intrebat o femeie invarsta care sta in aceeasi curte si mi-a spus ca ea nu stie de nici un magazin! De aia eram confuz!!!

Custom_Car 02-11-06 15:41

Quote:

Originally Posted by Gogu02 (Post 589478)
Stiu si eu care e strada Radu Stanian!!! Am zis doar ca nu stiam care e exact casa pt ca am fost intr-o zi acolo si era inchis. Am intrebat o femeie invarsta care sta in aceeasi curte si mi-a spus ca ea nu stie de nici un magazin! De aia eram confuz!!!

in cazul in care este masina mea afara intra in firma ! un peugeot 206 alb

Custom_Car 22-11-06 02:20

NOU :

WWW.ROLLINONCHROME.DE

Gogu02 22-11-06 13:54

Superb site-ul!

Custom_Car 22-11-06 16:21

jantele si mai superbe ! :)

platon911 23-11-06 18:56

Quote:

Originally Posted by streetcarconcept (Post 281693)
O data cu inceperea noului an, am deosebita placere de a va anunta deschiderea STREET CAR CONCEPT PLOIESTI ! Acest lucru va fi posibil pana in martie cel tarziu ! Toti cei din Ploiesti sau imprejurimile orasului, care sunt interesati de tuning si tot ce tine de el, sunt liberi sa isi exprime opiniile aici ! Cei care sunt interesati de oferte, produse, servicii sunt rugati sa trimita mesaj privat, sa ma contacteze telefonic sau sa trimita mail!
Un an nou plin de impliniri si de multi multi CP !

Mario SCC
[email protected]
tel : 0721.509.246
www.streetcarconcept.ro
[/b]

sal mario!te-am sunat odata acu vreo luna jumate,vroiam sa ne int sa vb si ai zis k ai trb in ziua aia.ai zis k ma suni tu si nu m-ai mai sunat!

gamerul 23-11-06 21:22

si uite asa trecu' anu' si magazinul .. pauza ... :(

bogdan_wrc 24-11-06 07:22

mario..chiar ii dadusem nr tau unui prieten si te-a sunat acum vreo luna pt niste huse de volan de piele de la Siomni. nici atunci nu ai mai sunat.... stii ca nu pica bine, nu?

Custom_Car 07-12-06 16:25

cand asta?????

Custom_Car 07-12-06 16:29

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 634391)
sal mario!te-am sunat odata acu vreo luna jumate,vroiam sa ne int sa vb si ai zis k ai trb in ziua aia.ai zis k ma suni tu si nu m-ai mai sunat!

scuza-ma .....la cate telefoane sunt zilnic ...mai uita omul ! a trebuit sa stai o luna si apoi sa imi spui asta ? puteai sa mai dai un telefon....sa imi zici ceva ! daca era ceva super urgent sau macar interesant ...sunai inapoi corect? cred ca ti s-a intamplat si tie sa te iei cu unele lucruri si sa uiti ! nu a fost cu intentie ....
daca vrei ceva da-mi un telefon , vino la magazin...etc

Custom_Car 07-12-06 16:31

Quote:

Originally Posted by gamerul (Post 634498)
si uite asa trecu' anu' si magazinul .. pauza ... :(

claudiu ...magazinul l-am facut !

All times are GMT +2. The time now is 15:33.

- Copyright 2026 4Tuning