![]() |
Re: Porsche 928 in RO
Quote:
Ce inteleg eu din ce e scris pe site la retromobil este ca abia in 2025 poate fi inscris un Porsche 928 ca veh istoric ,daca stii tu altfel lumineaza ne si pe noi :-) |
Quote:
cred ca am exact 928-ul pe care-l cauti |
Quote:
"motanul" are dreptate legea spune ca trebuie sa treaca 30 de ani de cand a iesit din fabricatie modelul respectiv ( model inseamna caroserie,motor,injectie,cutie) daca a fost schimbat ceva din cele enumerate este automat considerat alt model iar 928 au fost 8 modele diferite :'78-'82 , '80-'83 , '84-'86 , '87-'91 , '88-jumatatea lui '89 , '88 , jumatatea lui'89-'91 si '92-'95 |
Quote:
Ref, la retromobil am citit pe alte site-uri de masini clasice (ca nu este porsche singura masina istorica din lumea asta) si se mergea pe varianta motor-caroserie nu pe model porsche 928 de cand s-a fabricat pana a iesit din productie. Partea proasta este ca intre anii 1980-1983 au fost cam aceleasi motoare pe modelul S - asa ca imi cam iau teapa cu inscrisul ca vehicul istoric. Oricum ma voi documenta inainte; dupa va fi tardiv. (nu am luat inca legatura pentru detalii). Am gasit o masina care deja are certificat de masina istorica (evident in afara tarii). Trebuie intrebat si daca acel certificat are vreo valoare in romania. Mentionez ca Porschele asta in cazul in care il cumpar va fi utilizat ca masina istorica. (vreo 2-3 iesiri pe an din garaj). Pentru utilizare zilnica voi avea alta masina In anglia de exemplu au scutire la impozit, asigurare mai ieftina (au daunalitate foarte mica masinile istorice), nu platesc taxa de drum etc. |
Re: porsche 928
ofer un cielo din 2003. 80 000 de km rulati. aer conditionat. inchidere centralizata. 4 geamuri electrice. instalatie gaz secventiala. jante aliaj. perfecta stare de functionare. comsuma 8 litri de gaz la auta de km mers intre 110 - 130 km/h.
|
wow, imi cer scuze dar nu ma pot abtine
porsche..........cielo ??????? |
mai bine te abtineai electronic. e 75 de milioane pe an impozitul la 928.
|
Si asta inseamna ca trebuie sa o dea pe castane ?
Omul vinde o masina, nu impozitul. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pe mine ma interesa mai mult cel "aproape complet" - daca ar fi fost din 81-82;
Dat fiind ca este din 83 un an trebuie sa-l tin pe bara si am timp sa-l pun pe linia de plutire. (banuiesc ca nu este inmatriculat - deci nu dau impozit pe el ca sta in garaj) Ca sa-l cumpar, trebuie sa aiba bordul complet si fara crapaturi, cutia si motorul functional si original. Daca si interiorul arata bine - cu atat mai bine. (frane, articulatii, starea vopselei - ma intereseaza mai putin) Daca vrei sa il dai separat - eu sunt interesat de acesta. Evident trebuie sa definim ce inseamna aproape complet si in ce stare este. Cel albastru m-a atras de mult. Pacat ca nu este un pic mai vechi. 3 ani nu am rabdare sa-l tin pe tuse... Cel din 83 merge... |
aveti si voi rabdare cu Issues:)
|
D.aia e omor pe ea.........
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:35. |
- Copyright 2026 4Tuning