![]() |
eeee....
sa stai cu una ca paris hilton si sa ii cheltui si banii cu voia ei eu nu cred ca ar fi asa naspa :) vedeti voi e cu suisuri si coborisuri chestia asta |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
vezi de aia vreau sa plec eu afara la munk :)) |
iti reamintesc kestiunea cu r.i.p. si cu accidentul ... :lol: :lol:
|
io am 9 vietzi .. sunt k pisica .. :P
|
eu nu stiu despre ce r.i.p. si accident este vorba asa ca sunt pe din'afara
|
Re:
Quote:
rest in pieces :) ... .ehh lasa`i in pace bat ashtia campii |
ete cucu nu stiu ce inseamna rip
nu stiam faza si stateam deoparte da lasa ca am citit pe alt topic si am gasit faza am inteles ca prietena ta sta si ea pe acest forum ( nu ma insel , nu?) |
mdeah ... are onoarea de al vizita :))
|
mda, nu-i combinatie , deloc , sa ... o arzi cu .. gagica ..
in acelasi anturaj , citand oarecum din seinfeld :) sunt 2 lumi diferite , ma dau ex. pe mine .. nush de ce .. in fine .. e sant0s .. care .. e .. sant0s .. cu .. prietenii ... si .. e sant0s .. care .. e ... sant0s . . alaturi de.. gagicasa ... u do NOT want the 2 worlds to colide ... :) and it`s true , ideal e sa ... o tzii departe de prieteni .. din N motive .. am si patit-o .. si .. am ajuns la concluzia ... ca .. e mai bine asa .. cu ... sa zicem ... cateva scapari ... gen .. sa mai iesi atat cu ea , cat si cu grupul ... rar .. ca sa stea linistita, sa aiba impresia ca stie ce faci . . cat nu esti cu ea .. :) |
....wrong santos :twisted: ......nu e bine delok sa stii :roll: .......cu cateva exceptzii :lol: :lol: :lol:
|
stie santos ce stie ;) :D
in unele cazuri...daca ai tovarasi adevarati... nu`i problema :D |
in anumite cazuri sunt de acord cu santos....in alte cazuri nu..
cat despre ac \"problema\"....habar nu am ce sa zic... |
orice atzi zice, eu nu vreau , cel putin in viitorul apropiat , sa ... o aduc pe EA , oricare ar fi , aproape de anturaj , din .. f multe motive, 1: nu mai poti sa faci nimic, ca afla, dau cu papagalu` baietii .. si fetele ..
2: nu stii niciodata ce se poate intampla :) si ajungi sa te certi cu prietenii , doamne cat de subtil am zis-o .. 3: nu poti sa te distrezi la fel ,cand e ea, sau poate te distrezi mai bine ,depinde de ea, de cele mai multe ori , nu e bine , iti taie tot chefu , nu mai bea atata, nu mai fuma atata , ahaaa ai dansat cu aia .. te-ai uitat la aia ... suna cunoscut ? mie NU ! de ce ? ca .. nu o iau , petrec singur alaturi de EI ,fara EA , e mai bine , desi ... cateodata, cand simti nevoie Ei , acolo ... o aduci :) . p.s il astept / o astept pe cel/cea care-mi va demonstra ca gresesc :) .... ;) sariti cu argumentele .. |
:)))))))) loooooooool
tare santos,tot asa,uite ca ai zis bine acuma discutia asta e putin cam..\"filozofica\" pt ca este vorba de exceptii... |
| All times are GMT +2. The time now is 08:14. |
- Copyright 2026 4Tuning