Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matiz E de Galati - GL 85 BUB (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/115478-matiz-galati-gl-85-bub.html)

TZN 85 BUB 17-01-10 19:34

Re: Matiz E de Galati - GL 85 BUB

Quote:

Originally Posted by TheEnZo (Post 2986877)
Mestere de ce vrei tu sa scapi de jantele astea ca arata masina super bine cu ele ?

pe 14 decembrie cand am vrut sa le dau, si le-am trimis inspre bucuresti..aveam o nevoie urgenta de bani. daca jantele nu se vand pana pe 20-25 ianuarie, le chem inapoi la galati, si le pastrez.

TM32CIP 20-01-10 21:37

Belea masinuta, pare ca te ingrijesti de ea, dar explica-mi si mie care e legatura dintre poza ta de "avatar" si bordul real al masinii ? ca sunt in ceata :)

apropo, te-ar tenta 140cp pe buburuza ? :suspiciou sa zicem jantele tale si o diferenta de supercriza, pentru presupun ca stii despre ce vorbesc :-)

respecte

TZN 85 BUB 21-01-10 06:52

Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 2997804)
Belea masinuta, pare ca te ingrijesti de ea, dar explica-mi si mie care e legatura dintre poza ta de "avatar" si bordul real al masinii ? ca sunt in ceata :)

apropo, te-ar tenta 140cp pe buburuza ? :suspiciou sa zicem jantele tale si o diferenta de supercriza, pentru presupun ca stii despre ce vorbesc :-)

respecte

bordul de la avatar.... va fi candva in vara asta, dat jos si vopsit, facut si interiorul in aceleasi culori..... poveste lunga..spre sa reusesc si sa nu sara vopseaua de pe bord " ca la altii" :oops:

m-ar tenta 140 cp nu e vorba de jante, ca alea daca nu le vand pana pe 25 le iau inapoi si le pastrez pentru mine, fie oricat de criza nu le dau. am avut multe fantezii cum ar fi sa am un Gti sub capota... si chiar am gandeam... uneori..adica odata la 2 ani, trebuie itp... se poate sa se faca transplantul, sa imi faci si instalatia electrica, si montajul, daca vin la tine in west ... si la itp sa schimb numai motorul ? sau trebuie neaparat sa dau jos si cutia si partea electrica ? nu de alta, dar sunt f putini care se baga la schimbari de inima, si acele pers sunt f scumpe...

eu ma mai gandesc, si aprilie daca nu il dai, te voi contacta pentru mai multe detalii, si un ventual montaj al Gti. daca ai alta oferta pana atunci , onoreaz-o, daca nu.... te voi chinui

TZN 85 BUB 10-02-10 08:55

1 Attachment(s)
intr-un final, dupa aproape 2 luni de incercari si tentative... jantele mele au revenit in galati.... intrand iar in posesia lor.

am o mica curiozitate .... si poate ma ajuta cineva cu un VT ... am gasit aceleasi dimensiuni ca astea ale mele 15", 7J, cu prindere 114,3 - BORBET A.
cum crede-ti ca ar veni pe matiz ? ar merge..sau sa raman cu astea cu spite ?

B-72-RZD 10-02-10 09:31

2 Attachment(s)
Sper sa te ajute!

TZN 85 BUB 10-02-10 09:42

Quote:

Originally Posted by B-72-RZD (Post 3070647)
Sper sa te ajute!

multumesc, sincer ma uit la poze ... si cred ca mai bine raman pe cele cu spite. dar astept pareri si de la voi ,

mydream 10-02-10 10:41

salut .... frumoasa masina .... ar da mai bn cu folii pe geamuri zic eu ... si cu colant intre stalpi ...sa aiba continuitate geamurile :lol:

Robert_MNW 10-02-10 11:17

Arata frumos si cu Borbet A, cel putin VT. Poate daca pui o poza reala cu ele pe masina ne putem face o parere mai buna!

TZN 85 BUB 10-02-10 11:21

Quote:

Originally Posted by mydream (Post 3070827)
salut .... frumoasa masina .... ar da mai bn cu folii pe geamuri zic eu ... si cu colant intre stalpi ...sa aiba continuitate geamurile :lol:

multumesc, foliile si colantul o sa vina mai tarziu in primavara

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3070943)
Arata frumos si cu Borbet A, cel putin VT. Poate daca pui o poza reala cu ele pe masina ne putem face o parere mai buna!

daca ar fi pe langa mine jantele ar fi bine, dar trebuie sa fac vreo 350 de km pana la respectivul ca sa le probez...deci... asteptam pareri :?:

Robert_MNW 10-02-10 11:25

Asta nu aveam de unde sa stiu...:-) oricum eu sunt fan al jantelor cu buza si Borbeturile astea de le-ai gasit tu imi plac chiar daca sunt model mai vechi. Vazusem odata unele cu buza polishata si interiorul negru..:shock: pur si simplu superbe:boogy: Cat costa, daca poti spune binenteles!

TZN 85 BUB 10-02-10 11:31

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3070960)
Asta nu aveam de unde sa stiu...:-) oricum eu sunt fan al jantelor cu buza si Borbeturile astea de le-ai gasit tu imi plac chiar daca sunt model mai vechi. Vazusem odata unele cu buza polishata si interiorul negru..:shock: pur si simplu superbe:boogy: Cat costa, daca poti spune binenteles!

9 milioane

Mustang 10-02-10 12:13

Quote:

Originally Posted by TZN 85 BUB (Post 3070667)
multumesc, sincer ma uit la poze ... si cred ca mai bine raman pe cele cu spite. dar astept pareri si de la voi ,

Eu as merge mai mult pe varianta asta.
Arata bine din punctul meu de vedere.

TheEnZo 10-02-10 13:24

Parerea mea este ca Borbet A merg pe masini mai patratoase de fel , pe matiz parca nu prea se potrivesc, mai bine ramai la cele spitate .

gabi boldeanu 11-02-10 11:10

E sunt pentru Borbet A. Pentru ca a revenit moda jantelor mai vechi + sunt mai rezistante decat cele spitate.Acum tu esti cel care hotaraste si gusturile nu se discuta

gabi boldeanu 18-03-10 15:27

Quote:

Originally Posted by TZN 85 BUB (Post 3070535)
intr-un final, dupa aproape 2 luni de incercari si tentative... jantele mele au revenit in galati.... intrand iar in posesia lor.

am o mica curiozitate .... si poate ma ajuta cineva cu un VT ... am gasit aceleasi dimensiuni ca astea ale mele 15", 7J, cu prindere 114,3 - BORBET A.
cum crede-ti ca ar veni pe matiz ? ar merge..sau sa raman cu astea cu spite ?

Dar R 14 gasesc, Borbet A?

All times are GMT +2. The time now is 04:17.

- Copyright 2026 4Tuning