![]() |
Re: break-ul lowrider
Quote:
|
indreapta naibii si bratu ala la stergator, ai grija la detalii...;)
|
inca nu am avut prob cu ei si sper sa nu am probleme alexe
|
si acum sfaturi mai incearca o data sa pui folia pe luneta si fa-i si tu suport la toba ..rade lumea de noi |
3 Attachment(s)
vreau sa incerc ceva: rog si eu pe cine stie cu adevarat ceva despre modificat sa vina cu cateva sugestii pt o evazare si daca ar merge sa trag aripa cam 3 4 cmt!
va rog sa ma ajutati cu sugestii. asta aviz celor care stiu cate ceva restul sa se abtina! |
la cat ai tu acolo pasajele de golf cred ca or sa iti atinga daca nu sunt puse cat mai sus app de dunga masini
|
3 Attachment(s)
wrc...vcd...te pori inspira de aici, merg si pasaje de golf 2;)
|
e complicat cu pasaje dar ms oricum de sugestie sonny mi-a dat un tovaras o idee sa vedem cum o pun aplicare! app aca nu ma inselt la aia alba vcd nu sunt pasaje ci evazari sau ma insel?
|
daca ai nevoie de 1cm-2cm poti incerca asa ceva..daca ai nevoie de mai mult...
https://www.youtube.com/watch?v=DDTK9IjKIYU |
grasule fuga la magazin si ia ciocan...si o bara...si gata te-ai scos...;)
|
2 Attachment(s)
multumesc tuturor pt sugestii si pe spate vor urma tot 205 dar pe jante canada superbalon dar nu dublate! dar am gasit solutia ideala! uitati pozele!
|
Adică pe astea dublate le pui pe faţa şi pe spate pui dinalea de 5,5??....sincer dă cam aiurea dacă faci chestia asta
|
mie imi palce anyway chiar daca sunt 5,5j pe 205 nu o sa se vada prea marediferenta ca aceeasi dimensiuni la gume va avea! oricum da super
|
1 Attachment(s)
cum zice si robert!dar aiurea e prea putin spus.....
uite aici o solutie foarte frumoasa!:D |
atuncea uite cum facem cautati-mi voi inca 2 jante dinastea dublate canada la bani buni! si le cumpar in timp :d dar pana atuncea asa ramane!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:38. |
- Copyright 2026 4Tuning