Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Insignia (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/114083-masina-mea-opel-insignia.html)

TSC-Us 16-04-11 19:39

Re: Masina mea: Opel Insignia

Quote:

Originally Posted by cangri (Post 4255232)
Nu stiu pe nimeni personal pentru ca e cam scump.
Dar am vazut multe masini facute frumos.RS8,LP460 ,masinii de teapa lor;)
La un Chevy Malibu 2005 aveam pe partea din spate a rotilor pe aripi pana la usa si pe capota pana la jumatate si nici nu se observa.
PPF WIKI
Prezentare Video

ok. debea acum am vazut ca te ocupi cu aplicarea de ppf!
cand am luat masina am vrut sa ii pun pe jumatatea din fata de masina un fel de colant pe vremea aia 09', dar acum este prea tarziu, este ciuruita de la pietricele, parbrizul are vreo 6 ciupituri, trebuie sa-l schimb cu bara spate.

cangri 17-04-11 20:14

Quote:

Originally Posted by OPC-UL (Post 4261162)
ok. debea acum am vazut ca te ocupi cu aplicarea de ppf!
cand am luat masina am vrut sa ii pun pe jumatatea din fata de masina un fel de colant pe vremea aia 09', dar acum este prea tarziu, este ciuruita de la pietricele, parbrizul are vreo 6 ciupituri, trebuie sa-l schimb cu bara spate.

Nu ma ocup cu PPF.Doar m-am interesat ca vroiam sa pun pe Vectra mea dar m-ar fi costat mai mult decat am dat pe masina.:))
Cu pietricelele este ceva normal peste tot,mai ales pe drumurile noastre.Am facut in weekendul asta un drum pana la Comana in AG si am zis ca nu mai merg acolo in viata mea.Trebuie sa pui magnet in spatele masinii sa aduni piesele de la ce hartoape sunt pe acolo.
Astia vor ca sa ne cumparam masini noi,dar drumuri de masini noi nu stiu sa faca.

FeS 17-04-11 21:36

salut,

foarte misto masina
poti sa-mi spui si mie ce consumuri ai avut cu cele doua motoare?

TSC-Us 18-04-11 09:20

7.3 insignia turbo D ~205 cp 255/40/19, si 8.5 insignia 4x4 biTurbo D ~235 cp 245/45/18, consumuri medii, mai mult decat ok.
cu jante pe 16 cred ca consuma sub 6%. nu de alta dar si cu jante pe 18 am scos consum mediu de 6.3!
cu insignia turbo D alergata tare tare 240 km/h, depasiri... am scos 8% consum.

TSC-Us 22-04-11 15:24

1 Attachment(s)
noile jante si anvelope 255/40/19.
poate in toamna, pt ca nu o mai duc la garantie o sa ii schimb turbina cu una mai mare.

TSC-Us 17-05-11 08:05

1 Attachment(s)
poza de familie, fara clio care este retinut de service!

TSC-Us 21-05-11 23:49

1 Attachment(s)
sora din japonia cu surioara din germania...dar au aceeasi culoare, la ten!

TSC-Us 09-06-11 18:38

Nu va duce-ti in bulgaria. Azi mi-au furat-o din fata de la hotel de 5 stele !!!!!

o.s 10-06-11 13:06

WOW....ce nasol!

Ai recuperat-o?:(

TSC-Us 10-06-11 19:39

Da cu ajutorul unor cunoscuti. Sanchi a fost parcata naspa>in parcarea hotelului. Daca nu o recuperam aseara, azi avea nr de tx...

o.s 12-06-11 20:02

Ma bucur ca ai recuperat-o si ca nu a patit nimic. Sper sa nu ti se mai intample.
Multa bafta in continuare.

unchiulNOS 12-06-11 22:29

iti dai seama ce senzatie smekera sa te duci la buda si cand iesi afara sa nu mai gasesti masina, sa iti pui semne de intrebare, unde ai lasat masina, este posibil sa o fii parcat in alta parte, desii crezi ca esti in locul potrivit?

dar cand iti dai seama ca a disparut vanish...s-a evaporat, hocus-pocus-preparatus... ce senzatie traiesti?

TSC-Us 18-06-11 12:29

nu doresc la nimeni sa pateasca asa ceva>sa nu mai gasesti masina unde ai lasat-o.

on: mi s-a crapat un furtun de la intercooler, care este ~780 lei. mi se pare exagerat de scump.

a vb cu cei de la eds pt soft, dar inca nu fac pt insignia. vroiam si un dpf-off, dar sunt inapoiati rau! "cica' e prea noua masina, desii au trecut aproape 2.5 luni de cand o am, iar modelul este aparut din 12.2008.

cangri 18-06-11 12:43

Trebuie sa gandesti ca modificarile de soft nu se fac asa usor.
Un soft trebuie calibrat si recalibrat si testat si retestat pana se gaseste valoarea optima.
Si la masina nu e ca la un telefon bagi un cablu USB si in 15 min e gata si daca se strica ceva se inlocuieste in 10 min.Plus ca e mult mai scump in caz ca da gres.

mmc83 23-06-11 12:40

Daca ei nu au scule s-o chipuiasca nu inseamna ca nu se poate...sunt deja multe rau pe strazi care sunt chip-uite. Numai ca modulele de EDC17C19 pe CAN nu le are oricine...sunt bani multi pe care-i recuperezi mai greu. Oricum are si protectie la tuning ceea ce face necesar pe langa modulul EDC17 si un modul anti-protectie Tricore care e din nou alti bani.

Totusi daca esti interesat da un telefon si iti dam niste preturi si valori.

All times are GMT +2. The time now is 14:24.

- Copyright 2026 4Tuning