![]() |
Re: masini UK sau aduc la comanda
Salut Vlad !
Niste geamuri electrice pentru un golf 3 in 2 usi gasesti ? Si cam la ce pret ? |
Salut.Trebuia sa aduc un vr6...numai ca l-am pierdut la licitatie...de pe ala iti puteam da geamurile.Caut altul si cand aduc ceva te anunt.Eventual mai aminteste-mi si gandeste-te la un pret cat dai pe ele, ca tie nu pot sa-ti cer cat merg pe piata...
|
Ok domnu' .. Oricum mai vorbim noi. Cand gasesti sa ma anunti :).
Ms mult. |
Bobby...nu l-am pierdut de fapt, numai asa credeam...acum mi-a ajuns confirmarea ca l-am castigat.Gandeste-te la un pret pentru geamuri :)
|
Ok.. Iti trimit un PM cu pretul .
|
cum a ramas cu s 80 ul? zii ultimul pret si cum stam cu actele?procura,radiere,acte pe numele tau? mersi...paul
mess : kaloo555 |
s80 s-a dat...daca vrei iti aduc altul la fel.
|
Quote:
|
nu...m ar interesa un mg zt impecabil,ala de 2.5 190 cp,albastru daca se poate...sa mi zici un pret si cat ma costa fix pana la bucuresti cu acte cu tot...asigurarea o fac eu aici sau online,nu e problema...mersi...salut
|
Crystian...si eu il vreau repede la Cluj.Zicea Marius ca pe miercuri il pune la transport spre Romania...dar nu promite nimic ca sa nu iasa probleme.Da-ti seama ca si eu astept sa ajunga cat de repede masina...
|
Quote:
Nu e motorul de 190 ci de 160 hp.Cel de 190 ar fi la 3800 euro adus la Bucuresti. 2001, 100.000km(60.000 miles). |
Salut,
Ma intereseaza si pe mine sa imi aduci o masina de curse din Anglia, un 205 GTI. Zi-mi si mie detalii. |
Ai PM.
|
imi spui la ce pret aporximativ,pana in timisoara,un civic eg6(motor b16a2 sau cu motor de integra sau type r:oops:) mai gasesti sub numele de vti sau sir.si un nissan 200sx s14 mar interesa un pret.cand ai timp sa te uiti dami un pm
|
salut.ma intereseaza un ford scorpio modelul american,an minim 95.ma intereseaza in special interiorul din piele si daca are motor 2.3 si cutie automata cu atat mai bine.astept un raspuns.bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:08. |
- Copyright 2026 4Tuning