![]() |
Re: Counter Strike 1.6
d@y byn3? :)
|
Eu am auzit ca dai bine rau la quake 4 :D...am vazut si pe teg.ro...si ce am mai vazut si m-am #$%^! pe mine de ras:"vreau sa-mi iau sistem mai bun ca sa il bat pe zgaiba ala" =)))))...Bv pt tot ce ai facut zGa1ba!!!GG!!!
|
hehe...thx man :)
|
un zeu inca in viata :)) :D *szgaiba*
|
Nu pup un fund pe nimeni si nici nu fac afirmatii gratuite si nici nu sunt mare fan TeG[nu zic ca nu imi plac cum joaca...imi plac Ninjas in Pijamas] dar fara ei trebuie sa recunosc ca gamingul romanesc nu ar unde e acum ;)
|
Sgaiba cel mai mare pegelist :D
|
@silver : teg.cs a suferit o schimbare in FOARTE bine zilele trecute si prevad succese maricele pt ei :)
si e f adevarat ca fara teg la vremea lui gamingul romanesc era mult in spate...ma rog in spatele teg-ului am fost eu iar in spatele meu a fost un om caracterizat de noi atunci un cretin dar omu avea mult creier si el a facut prima echipa tare cu noi (cu mult inainte sa fac eu teg anyway) @achim damn noob :D :D :D |
A venit SeDaN[a plecat din Eq apoi Nia-Noobs in Action- si acum...]...cam asa am auzit eu...SpawN rules,anyway :lol:
|
zgb tu esti din pgl ?
|
Cred ca e ceva mai mult decat atat ;) -->http://www.teg.ro/page_11.html
P.S.:Acum e mai mult quake-ist... |
inseamna ca zGb ne da clasa la toti la cs :).zGb daca nu te superi imi dai si mie id`u tau sa te mai intreb cate ceva despre counter ?
|
nah sorry but really no more fanboys...si in plus nu mai stiu deloc cs...intra pe quakenet pe #teg si intreaba-i pe aia de acolo :)
|
zgaiba , coae ai fani sa moara gigi...
10 mii autografu :)) |
1 Attachment(s)
pe asta a-ti vazuto, tare rau ...
|
cs.danyel.ro
julia.gameszone.ro etc. cine le are cu sv de war3 ?1 ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:29. |