![]() |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
1.Masina nu mai existe(un tir e de vina)
2.Nu a bagat 13000$(de unde dracu ati mai scoso so pe asta) 3.Dupa parerea multora a fost cea mai frumoasa dacie din tara 4.Nu avea motor de golf Inainte sa postezi ceva informeazate nu mai pune botu la tot ce zboara |
1 nu a lovito un tir
2 itzi garantez ca nu a bagat 13.000 in ea 3 pe unde mergeam cu acea masina faceam senzatzie 4 masina avea motor de reno |
deci dacia asta bleu e prea smechera , e super tare.
nu comparati o masina de tot ***u care e lucrata la nea gica din spatele blocului acolo langa garaje care sudeaza faruri cu o dacie care este lucrata impecabil (cum este cea bleu) :wink: |
dacia
mie personal mi-a placut dacia bleu...s-a vazut ca s-a muncit la ea ca sa iasa ...stiu ca era de vanzare..dar in rest mi-a placut chiar daca nu sunt fan dacia
|
oky oky...la partea cu 13 000,asa am auzit,nu aveam de unde sa stiu sigur,nu sunt din ct :)
pt o dacie,arata bine,dar eu unu nu m-as apuca sa bag o gramada de bani in asa ceva..poate in supernova,solenta...dar in 1310,nu prea :) poa sa aibe motor si de tir,ca tot acelasi sasiu il are :) ce motor de renault zici ca avea? care mai ai poze cu kitch-uri? |
Dacia aia bleu nu are ce cauta aici! este cea mai masina dintre toate daciile existente! Eu nu suport Dacia in general, sa nu le vad!!! dar aia e una care a fost facuta cu gust (respect celui care a facut-o, a reusit sa faca dintr-o roaba, o masina)!
|
pt ZOOM-ZOOM in primul rand tu ce masina ai daca tot o critici pe aia in al doilea rand nu cred k tu ai atata bun gust k sa faci una asemanatoare si nici resurse si nu conteaza ce masina ai sau ce marca e masina daca vrei sa faci ceva faci si georgica a facut cea mai frumoasa dacia din tara mie imi pare fff rau ka nu mai e asa k tine-ti criticile absurde pt tine
|
Re:
Quote:
|
Dacia aia bleu, e beton.
A fost cea mai tare dacie.. si va ramane mult timp.. nush ce vedeti Kithc ca le ea ? E perfecta.. Dar e dacie, mai mult de atat nu poti sa faci pe ea. Bafta :wink: |
pacat ca a fost lovita de tir. E ... omu` si-a scos banii si acum parca are un espero ... din auzite :wink:
|
Re:
Quote:
nu am zis ca e kitch,am zis ca la banii care i-a bagat in ea,nu prea se merita....e dacie,si pt o dacie arata bine. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
am citit si eu ca nu a bagat in ea 13 000..citeste mai sus,nu aveam de unde sa stiu sigur |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning