Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   KITCH TUNING ROYALLE (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/1137-kitch-tuning-royalle.html)

ZooM-ZooM 18-02-05 00:22

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Si ca sa vedeti ca nici olteanu nu se lasa... am gasit una si in cr cu faruri de golf!
hahahahahaha fac mai mult farurile decat toata masina,in cazu aleia de DJ :) :) :D :) :) oricum,mai avetzi in Ct una bleu,cu motor de golf 3 parca...aia in care s-a bagat f mult...si tot degeaba :) arata ca un mare kaka (pt o dacie,arata acceptabil)...dupa ce a spart in ea 13 000 $!!!

D_M_X 18-02-05 07:29

1.Masina nu mai existe(un tir e de vina)
2.Nu a bagat 13000$(de unde dracu ati mai scoso so pe asta)
3.Dupa parerea multora a fost cea mai frumoasa dacie din tara
4.Nu avea motor de golf
Inainte sa postezi ceva informeazate nu mai pune botu la tot ce zboara

x-28-TRA 18-02-05 09:09

1 nu a lovito un tir
2 itzi garantez ca nu a bagat 13.000 in ea
3 pe unde mergeam cu acea masina faceam senzatzie
4 masina avea motor de reno

alexutzu 18-02-05 09:40

deci dacia asta bleu e prea smechera , e super tare.
nu comparati o masina de tot ***u care e lucrata la nea gica din spatele blocului acolo langa garaje care sudeaza faruri cu o dacie care este lucrata impecabil (cum este cea bleu) :wink:

Catalyn 18-02-05 10:11

dacia

mie personal mi-a placut dacia bleu...s-a vazut ca s-a muncit la ea ca sa iasa ...stiu ca era de vanzare..dar in rest mi-a placut chiar daca nu sunt fan dacia

ZooM-ZooM 18-02-05 12:09

oky oky...la partea cu 13 000,asa am auzit,nu aveam de unde sa stiu sigur,nu sunt din ct :)
pt o dacie,arata bine,dar eu unu nu m-as apuca sa bag o gramada de bani in asa ceva..poate in supernova,solenta...dar in 1310,nu prea :) poa sa aibe motor si de tir,ca tot acelasi sasiu il are :) ce motor de renault zici ca avea?
care mai ai poze cu kitch-uri?

Toto - BOD 18-02-05 16:22

Dacia aia bleu nu are ce cauta aici! este cea mai masina dintre toate daciile existente! Eu nu suport Dacia in general, sa nu le vad!!! dar aia e una care a fost facuta cu gust (respect celui care a facut-o, a reusit sa faca dintr-o roaba, o masina)!

CT-05-DGP 18-02-05 22:19

pt ZOOM-ZOOM in primul rand tu ce masina ai daca tot o critici pe aia in al doilea rand nu cred k tu ai atata bun gust k sa faci una asemanatoare si nici resurse si nu conteaza ce masina ai sau ce marca e masina daca vrei sa faci ceva faci si georgica a facut cea mai frumoasa dacia din tara mie imi pare fff rau ka nu mai e asa k tine-ti criticile absurde pt tine

LaMishto 19-02-05 00:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"x-28-TRA\"
3 pe unde mergeam cu acea masina faceam senzatzie

sa intelegem ca a fost masina ta? ;)

mutzu 19-02-05 10:54

Dacia aia bleu, e beton.
A fost cea mai tare dacie.. si va ramane mult timp.. nush ce vedeti Kithc ca le ea ?
E perfecta..
Dar e dacie, mai mult de atat nu poti sa faci pe ea.
Bafta :wink:

madfish 19-02-05 11:03

pacat ca a fost lovita de tir. E ... omu` si-a scos banii si acum parca are un espero ... din auzite :wink:

ZooM-ZooM 19-02-05 11:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mutzu\"
Dacia aia bleu, e beton.
A fost cea mai tare dacie.. si va ramane mult timp.. nush ce vedeti Kithc ca le ea ?
E perfecta..
Dar e dacie, mai mult de atat nu poti sa faci pe ea.
Bafta :wink:

nu am zis ca e kitch,am zis ca la banii care i-a bagat in ea,nu prea se merita....e dacie,si pt o dacie arata bine.

LaMishto 19-02-05 11:22

Re:

Quote:

intzelesahi? ;)

ZooM-ZooM 19-02-05 11:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"LaMishto\"
Quote:

intzelesahi? ;)

am citit si eu ca nu a bagat in ea 13 000..citeste mai sus,nu aveam de unde sa stiu sigur

LaMishto 19-02-05 11:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZooM-ZooM\"
nu am zis ca e kitch,am zis ca la banii care i-a bagat in ea,nu prea se merita....e dacie,si pt o dacie arata bine.

n-ai precizat nici o suma, deci automat se intelegea ca te referi la cele 13.000

All times are GMT +2. The time now is 23:08.

- Copyright 2026 4Tuning