![]() |
Re:
Quote:
BURLACULE!!!! imi place sa combin \"placerea\" cu hobby-ul! :P |
eu sper sa nu se mai termina asha de repede :wink: nu uitati bagati benzina :mrgreen: [/b][/i]
|
momo ce te face sa crezi ma ca sunt burlac?sunt 8 ani de cand am nevasta si vreao 12 de cand am amante :lol: :wink: .....daca vrei fete te rezolva baiatu,numai sa te tzina ciomagu!!!
|
sal,nu am mai avut net la dispozitie si nu am mai intrat pe forum .
ne vedem maine la ora 20.00 si va rog sa nu va dati in spectacol la sala sporturilor :wink: |
vin si eu, vin si eu :joy: :dance: :dance:
nu d alta, dar trb sa il aduc pe nikeff k el nu stie ploiestiul. vb pe pess nikeff :wink: |
frumos !!! o sa fim aproape toti care posteaza pe ploiesti :wink:
|
Ash veni si io u cea mai mare placere ; :( da...poate nici nu o sa ma recunoastetzi... un pitic!(un bagator de seama)
|
Re:
Quote:
ph 18 yat, un pej gri inchis |
Re:
Quote:
daca vii te dai si tu pe acolo ca stii despre ce se vb cum fac eu :wink: :lol: |
Re:
Quote:
eu unul cred ca toata viata as umbla dupa gagici... e o boala cred... :lol: |
cu Mario cum ramane pana la urma? frate vin eu sa te iau?
|
am vb eu cu el si a spus ca daca nu are masina vine cu taxiu si daca o sa vina cu masina iti dai seama ca o sa ne sune :wink:
|
cred k osa fie cea mai misto intalnire k suntem multi :) super....pe maine seara :)))))))) vb cuiva o sa buuuuuuuuuum ploiestiu:))0 sambata
|
Gata!
Am inteles ! SA TRAITI! desi cred ca o sa ma duc cu pretena pan' orash,vad io cum fac (tot poasibilul) sa ajung :flower: Ms ptr \"initiere\"!!!! |
Re:
Quote:
l |
| All times are GMT +2. The time now is 17:29. |
- Copyright 2026 4Tuning