![]() |
Re: Machetele mele - Dragos_H
mercedesul acesta e o bijuterie....doar un cuvant:BESTIALA!!!!!.....bafta in continuare;)
|
9 Attachment(s)
O sa prezint in continuare: Mclaren Mercedes F1 MP4-20 (Minichamps 1:18 )- Montoya 2005 :D.
Este o macheta bine realizata a celor de la Minichamps. Este metalica cu parti din plastic, include pilotul si functioneaza directia. |
frumos tare!
mai ai si alte monoposturi? la mai multe! |
Quote:
Dacă te rog mai pui un set de 6 poze, dar cu cadre mai largi puțin?:D |
Quote:
|
6 Attachment(s)
graffik4life: merci; si este deocamdata singurul monopost care-l am.
krokobaur: merci, da a trecut ceva timp dar a meritat asteptarea :D manu_96xls: eu am fost fan Mclaren Mercedes de cand era Hakkinen, dar acum din pacate nu mai sunt ce au fost. Am pus inca un set de poze. |
Mulțumesc mult! E foarte frumoasă, printre puținele machete f1 care-mi plac pānă la ultimul detaliu.:)
|
Superba macheta din Formula 1,desi sunt fan Ferrari,pot spune ca imi place la nebunie macheta!
|
10 Attachment(s)
Multumesc baieti!!
Pentru astazi: Mercedes 190 E - 2.3 16 (Nurburgring Winner - Senna) Autoart 1:18 . Macheta este realizata impecabil atat exterior cat si interior, motor detaliat, scaune sport fata, roll cage, stergatoare faruri, usile se deschid si se inchid perfect etc. Las pozele sa vorbeasca. :-) |
Off mai baiete... ce imi invarti cutitul in rana.....
Dupa ce ca e superba mai e si cu Senna.... Am avut o sansa sa o iau dar nu aveam bani.... :( :cry: |
O macheta de nota 10,am avut ocazia sa o vad si am ramas mut,felicitari pentru ultima achizitie!:D
|
8 Attachment(s)
Salutare, dupa ceva timp de absenta, va prezint Porsche Carrera GT 1:18, Maisto - rosu cu ceva modificari aduse, nu multe, dar care cred eu ca au infrumusetat putin aspectul:
Vopsire cu negru mat: - jenti, - oglinzi, - partea de spate a scaunelor, - zona gurilor de aerisire a spoiler-ului fata, - interiorul farurilor, - eleronul spate, - partea din spate unde se afla evacuarea. Am realizat un eleron suplimentar si o prelungire spoiler fata, de asemenea vopsite in negru mat. |
I-ai dat o alta fata machetei,ti-a iesit perfect,bravo tie!
|
Mersi Andrei, ma bucur ca iti place :D
|
o noua fata ... arata foarte bine si mie se pare foarte frumos pe rosu ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:51. |
- Copyright 2026 4Tuning