![]() |
Re: BV 02 RHD
Quote:
bafta gicule si spor la treaba |
@ andi
e rollbar !!! :) |
andy ai sa vezi ca o sa fac ceva frumos si expre o sa trec pe la tine promit bafta prietene
|
George urmaresc de ceva timp topicul tau si chiar mi`a placut masina,prima data am avut ocazia sa o vad live la VTM Rasnov....la prima vedere foarte faina masina....foarte foarte foarte joasa ceea ce imi place la nebunie.....iar a doua oara cand am vazut masina m`am putut uita mai bine la ea....ce pot sa zic,e o masina super ok,imi place cum se aseaza pe strada....poate ne intalnim weekendul asta prin livada sa iti aud si eu evacuarea ta....ce pot sa zic...mult succes cu proiectul tau!!!
|
7 Attachment(s)
sal....pun niste poze mai noi pentru george...
|
sa ii zic ceva si la propritar ... tot ce strica aspectu masini din partea mea e ca nu sunt acealeasi cifre peste tot ... e doar o parere sper sa nu te superi
|
nu ma supar fra am schimbat motoru am pus de papuc sunt multumit cum merge vreau pe viitor sa fac pasajele am vazut masina lu DOG la bv NUT-U am asamblat si rolbaru grunduit e montat in masina etc ....
|
momentan am carburator normal ca fac naveta cu ea in fiecare ziii o sa cumpar 2 corp si sunt tare curios cum o sa mearga....de mers merge bine m-am dus 140 da nu am mai mers ca tin la motor si am grija de el ...pe viitor vreau sa o latesc iar rolbaru mi l-a facxut un baiat urmeaza sa il mai bibilesc yd de mess george_rhd bafta
|
4 Attachment(s)
poze...
|
te cam joci cu roll-ul ala.... sper ca il sudezi cordon calumea.....
|
George, ai toata admiratia mea. Masina arata foarte bine si presupun ca si merge la fel. Succes in continuare. Pune mai multe poze cu rollcage-ul daca ai.
|
da o sa-l sudez cordon da vine iarna si unde il sudez trebe sa il ajut pe om la fff
multe masini ce mai lucrez seara la ea am pus amortizoare pe gaz monroe pe spate si pe viiitor am multe planuriii am strans ceva baniiii... va salut |
3 Attachment(s)
poze dintr-o mica plimbare
|
De pe ce masina sunt coamele de pe aripile de fata ??
:D |
arata atat de rau cu sorturile alea.....nu sh..fa-le ceva! da-le jos..pune mai mici...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:54. |
- Copyright 2026 4Tuning