![]() |
Re: E36 - 320i coupe
salutare......frumoasa pisika, referitor la bara spate, incearca sa iei un difuzer de m3 e46 csl si sa-l bagi in bara la tine si iti faci tobele ca la e46 csl sa vezi ca o sa vina super...la motoare fii foarte atent ce iei....succes in continuare
|
frumoasa tare pisica :D
ai gasit vreun e36 pt piese? daca nu ,cauta si tu pe la bazar ca sunt destui baieti care vand.stima |
@DJSeba: pai nu stiu daca as putea sa fac diffuserul de csl e46 sa se potriveasca perfect pe bara mea... oricum eu asa vreau sa imi vina spoilerul din spate si evacuarile :P
@Gyo*TDS: am cam gasit o masina pentru piese cu motor de 2.5, dar sa vedem. ms |
nu as intelege de ce sa nu mearga....pana la urma ia masurile si vezi acolo daca vine si ii faci niste armaturi de sub bara si o sa mearga sigur...:D, spor la treaba cu motoru nou
|
aveti cumva idee cam cat m-ar costa sa segmentez un motor de 2.5 si sa mai schimb ce mai e de schimbat la el ca sa il fac ca nou?
|
credca te-ar osta mult...si odata desfacut nu cred ca o sa mai fie la fel...si nici nu o sa mai tina asa mult...cred ca mai bine iti cumperi altu
|
pai nu... motorul oricum il schimb
practic am luat o masina intreaga 325i, dar ma gandeam sa fac motorul asta de il pun pe masina ca nou :| ca sa nu mai am probleme cu el |
probabil cea mai frumoasa felina de la noi, pacat ca tii doar pentru tine si ai uitat de topic :D
|
In sfarsit ceva semne de viata si pe topicul asta.Pozici, filmulete....ce se mai aude?:-)
|
Frumoasa pisica.. sa ai parte de ea
Totusi nu e greu la directie 10J pe fata? |
hai frate cu poze ca ai atatea de prezentat !
|
@RideTheRiddle : ms. adevarul e ca chiar am cam uitat de topic :)
@Wilgax : maine o sa pun mai multe poze @Maniak22 : ms ... sa sti ca nu e asa greu cu 10j pe fata... adica trebuie schimbata caseta de directie mai des dar in rest e ok :) @theos_ : da stiu :) ... o sa incerc sa pun poze cu tot ce o sa ii fac de acum incolo problema e ca foarte multe poze le-am pierdut pentru ca mi-a fost furat laptopul :| maine o sa revin cu mai multe poze pentru ca acum mi se inchid ochii PS: masina are acum motor de 3.0 m54b30 https://www.facebook.com/pages/BMW-e3...76874182351659 |
10 Attachment(s)
o sa mai revin cu detalii cand mai fac cate ceva pe la ea... momentan trebuie sa fac evacuarea.
PS: vand motorul vechi de pe masina, complet cu cutie, instalatie.... (trebuie schimbat doar kit-ul de ambreiaj). Motorul este m50b25 si pretul este 350 euro |
Re: E36 - 330i coupe
17 Attachment(s)
new pics :)
|
frumoasa foc....superba as spune...dar sincer ,personal,nu-mi place bara spate deloc.ideea e buna dar cum vine evacuarea,,,nu stiu,mi se pare ciudat!oricum in mare frumoasa rau!si capabila
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:46. |
- Copyright 2026 4Tuning