![]() |
Re: Brabus G V12 S Biturbo: Cel mai puternic off-roader din lume
g ala nu e smenuit e facut de brabus si sunt facute cateva nu cum e ghembala lui andi care avea o gasca de cai dar el omai si intepase sa aiba 700 de cai,si nu cred ca o mai poate repara ca au scoso cu elicopterul di sant si la cum arata,eu am fost cand a proptit-o si vad ca esti tot din brasov daca vrei sa mai auzi stirile hai si tu prin livada,noaptea
|
am mai citit pe ici pe colo despre ce parerei au oamenii despre g-ul asta...doar cativa au fost mai aproape de adevar.....e adevarat...nu e cel mai tare offroader....dar nici pe sosea nu se comporta ca un supercar....si pretul acela mare...a mai zis cineva...e piesa de colectie...ca nu vezi brabus-uri la fiecare colt de strada..dar asta nu inseamna ca daca vrei sa te duci cu el la munte nu poti sa faci un forestier ceva sau sa urci la babele sau mai stiu io unde....e genul de masina care o iei o pui intr-in garaj langa multe alte piese de colectie...si te duci din cand in cand si te uiti la ea si o admiri din fiecare unghi...
Si cei care zic ca e urata..hidoasa sau mai stiu io cum....ar trebui sa se exprime asa "Din punctul meu de vedere masina asta e urata" Mie unul mi se pare extrem de frumoasa (ledurile alea nu isi au locul dar de...) |
performate superbe dar cu LED-urile alea au facut C**** praf
|
mda...mi-ar fi parca mila sa fac cu el off-road asa tipla cand il vezi....
cine isi permite asa ceva ....poti sa zici ca-si merita banutii.... nu ramai inzapezit sau in te miri ce mlastina.... |
In afara faptului ca e facuta de Brabus si are o goaza de cai etc etc ...nu mai intru in detalii mereu am fost fascinat de caramida asta pe 4 roti ,mi-a placut din totdeauna designul ei :D:D:Super masina !
|
A si am uitat sa zic ca vecinul meu are un G 55 AMG si cand ai da in ture mi se face pielea gainii pe mine ....poate de acolo ma fascineaza masina asta cu toate ca aici e vorba de un brabus v12 s biturbo :D
|
mi se pare mie sau discurile de frana sunt foarte foarte mici ? pt. performantele alea si gabaritu ala numa atata is franele ? ca la un logan ? sa fim seriosi .
|
eu zic sa te mai gandesti....discurile alea au cel putin 13-14 inci si etrierele sunt cu cel putin 4 pistonase;)....si comparatia cu loganul....ala nu are discuri..are 3 farfurii pe fata si 2 castroane pe spate :d
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
"BRABUS high-performance brake system G Consisting of 2 four-piston-aluminium fixed calipers front, 2 vented cross-drilled brake discs front (328 x 37 mm), steel-flex brake hoses" asta reprezinta upgrade-ul pentru toate modele de g , la V12 S ma gandesc ca are ceva in plus. P.S. Top-speedu-ul este 260 nu 240, nu ca ar conta dar :) |
Deci mie imi place din toate punctele de vedere acest G-Class. Este perfect facut! nu ai e sa il compari cu ARO dar nici cu TUAREG sau Q7.acelea sunt povesti fratzilor...
|
1.Singurul G-class pe care,imi pare rau,dar nu pot sa-l numesc OFF-ROAD...din simplu motiv ca ii un SUV super sportiv(pur si simplu nimic de pe masina asta,inclusiv motoru' v12 Brabus care da impresia ca n-are "aer"...in compartimentu' motor nu justifica ca ar fi un OFF-ROAD...sa nu mai zic de tobele finale scoase sub praguri si alte detalii costisitoare dar inutile daca ai vrea sa o scotzi la un pic de iarba macar)...sa fi fost in locu lor lasam G55 Amg sa-shi faca in continuare treaba si urmatoru' G ar fi fost unul care sa-shi merite numele de "OFF-ROADER"....si poate apoi Brabus G V12.
2.Masina asta nu o sa ajunga niciodata pe un teren accidentat la banii astia(o sa ramana la apreciere propritarului intr-un garaj "modest")...G-ul care ieshea la plimbare cu stapanu intr-o zi ploioasa pe la deal si pe la vale....ii intr-o alta poveste ceva mai ieftina dar mai palpitanta. |
ai de capu meu v12 BiTurbo:shock::shock::shock:....tzaaa 0-100km/h in 4 sec:shock:
|
Daca voi ati cumpara un Aro stilizat...hai sa fim seriosi...poate nu ati trait clipa cand "batranul baltazar" aka ARo...strabate un traseu pe care un Discovery 3 nu l-a dus nici la jumatate...sa fim totusi seriosi...aproape 400000 de europeni pe asa ceva???daca cineva ar investi cel putin 50000 de euro intr-un Aro ar scoate ceva ce ar pune la respect multe masini de fitze...genul lui G...si daca bocancul asta face ceva pe off-road cu toata electronica lui...vreau sa vad si eu...cand intra putina apa la el si se dau toate peste cap??? chemam asistenta pe munte sau ce?...e o gluma masina asta si singurul lucru pe care il respect e motorul!!!dar nu as da 400000 d mii pentru un motor si o sigla Merc'...si nu il compar cu Aro...doar ca idee am spus...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:14. |
- Copyright 2026 4Tuning