![]() |
Re: 4T 3D Car Battle Special Edition 6
cam tarziu :-? e obligatoriu sa fie postate dupa 10-12? :D
|
lucrarile vor fi cumva postate la 4Tuning Days 10-12 aprilie 2009 :?::?::?:
|
Sunt cāteva lucrări care, cel puţin pe mine, m-au lăsat :yikes:
Dacă se face publică vreo lucrare īnainte de 13 aprilie, cel care a făcut-o va fi descalificat. |
daca nu cititi.....
s-a mai discutat de atatea ori ... https://forum.4tuning.ro/showpost.php...71&postcount=1 |
Si cam ce premii se dau anu asta la noi?...Iara cupe :rolleyes:
|
se vor anunta si premiile,
rog urmatorii participanti sa imi trimita mesaj privat cu numele complet si numarul de telefon, pentru a beneficia de intrare libera la salon ( 4Tuning Days 2009 10-12 aprilie) - alexei89 - frost_dani - ely862me - mba - mihnea (banuiesc ca m1hne2) - thundermike - veverix ceilalti participanti nu e nevoie pentru ca deja am datele lor. Toti participantii beneficiaza de intrare libera. |
super :D:D:D multumim ''4Tuning '' pentru gest
|
Quote:
|
:dance:sanq 4Tuning!
|
am uitat pe cineva :D scuze
sleepy am nevoie si de datele tale. |
n-am cum sa ajung la Bucuresti frate
|
Quote:
|
imi puteti spune cum vor proceda cei 14 participanti la intrare vrand sa intre pe gratis la show avand in considerare ca la intrare vor fi o mare de oameni si masini (adica potop) ,ne trebuie buletinul sa-l avem la noi ?, ne va culege cineva de la 4tuning de la intrare?. si inca o intrebare avem intrarea gratis pe toate cele 3 zile de show?(iertatima pt curiozitatea enervanta dar nu as dori sa intampin ceva probleme la intrare) :-)
|
intrarea este libera pe toate cele 3 zile,
trebuie sa veniti cu buletinul, la intrare spuneti ca sunteti participanti la virtual tuning 3d , |
mersi si abia astept sa ma vad acolo printe jentile cromate ,body kit-urile bine aranjate pe caroseri si bineinteles fetele sexy care te sa transpiri :D:D:D:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:33. |
- Copyright 2026 4Tuning