![]() |
Re: Daewoo Nubira II CDX
iar suuuus!!
|
susus!!
|
Eu chiar nu inteleg de ce te mai chinui!? Nubira e o masina excelenta cu un consum destul de bun, fuge bine, iar intretinerea e mai mult decat ok.
Tu ai varianta CDX, adica modelul de varf, deci dotari pe masura. Crezi ca alta masina ti-ar fi mai de folos? Plus ca e 2005! Eu am un brek din 2000, Nubira 1 si nu as dao nici pentru 5000 euro! Mai gandeste-te;) |
sigur, nici nu-mi mai bat capu, am dat 12k pe ea in 2005, mai aveam un vw da l-am vandut si o tin, rog un moderator sa inchida anuntul , multumesc!!
|
masina are acum 94k km, 3500fix...sau un diesel +- diferenta, ca in ultima luna am facut peste 5mii de km
|
an 2005
94k km varianta CDX 3500 euro !!! |
5 Attachment(s)
raspuns pt unii....nu pot sa o repar si sa o dau cu 3000!
dar dat fiind faptul ca am gasit un diesel care-mi place o dau asa cum e cu 3000!!! si ceva poze noi... |
am montat o instalatie secventiala tomasetto stag 200, consuma gaz 8% la 100km/h extraurban si 12% in bucuresti, am reparat si portiera etc masina are acum 100k km pretul este de 4500 fix! as vinde-o doar sa trec la o masina de clasa superioara!
|
sa mai dau si eu up!!!
pret negociabil! |
aproape 110k km, distibutie schimbata, bielete noi, bucse la brate noi, merge ceas, 4300 negociabil, as face si schimb cu o masina de clasa superioara (nu supraevaluata) si diferenta din partea mea...
|
up!up!
|
schimb bmw, vw, audi.....
|
Quote:
|
up!a trecut ceva vreme...a mai aparut o zgarietura pe partea dreapta(cu stanga reparata arata prea bine:D) 115k km...am schimbat si ambreajul(tinea destul de sus, mai mergea dar nu mi-am batut capul)...zilele astea schimb ulei si filtre, le-am cumparat dar nu am ajuns la service!!
|
Care mai e pretu'?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:47. |
- Copyright 2026 4Tuning