![]() |
Re: Sa ne rugam pt BOGDAN (Frigider)
Sincere condoleante ... nu l-am cunoscut personal ... dar cand vezi ca 2 oameni mor nevinovati ... nu mai conteaza daca i-ai cunoscut sau nu ... chiar am avut o discutie acum cateva zile cu baietii despre taximetristi ... nu generalizez ... dar 90% cel putin dintre ei sunt GROAZNICI ... si totusi am citit tot topicul ... am vazut ca incepuse sa isi revina ... dupa care a decedat ? din punct de vedere medical ... ce s-a intamplat ? ca mie mi se pare de necrezut :(
|
Dumnezeu sa-i odihneasca, condoleante familiei...
|
RIP !!!
|
chiar daca nu l-am cunoscut personal, sincere condoleante din partea nsl onesti:sad:.abia am venit de la casa poporului si m-am bucurat totusi sa vad atata lume alaturi de bogdan.dumnezeu sa-l odihneasca in pace...
|
R I P Bogdan :(:(:(:( condoleante,nu am cuvinte (chiar daca multi nu il cunosteam) ne gandim ce e in mintea prietenilor lui :(:(!!!
|
chiar daca nu am avut ocazia sa il cunosc SINCERE CONDOLEANTE....
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace |
nu l-am cunoscut pe Bodan, dar sincer imi pare rau pentru el si familia lui pt ca,in primul rand era tanar! am inteles ca avea o fetitza, era pasionat de masini si era plin de viata!
DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE!:cry: P.S. florica, spune-ne ce s-a intamplat la spital, de ce s-a ajuns la nenorocirea asta? parca se trezise! P.S. urasc taximetristii! odihneasca-se in pace!:cry: |
Sincere condoleante!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! |
Sincere condoleante familiei si prietenilor.
Odihneasca-se in pace. |
Condoleante,Dumnezeu sa-i odihneasca in pace.
|
cuvintele sunt de prisos...rip
|
Dumnezeu sa ii odihneasca in pace...
|
Dureros... de neindurat... ma doare sufletul... ajunge!!! Pierdem prea multi prieteni... ajunge!!! Sunt urme adanci de durere ce se nasc in sufletele noastre, a celor care i-am cunoscut si nu numai!!!
Pacat, mare pacat! Bogdane saluta-i pe Micutzu, Robert TXA-u, Mihai GAM-u... Aici, pe pamant suferim enorm ca nu mai sunteti cu noi... dar mai stiu ca intr-o buna zi vom fi acolo sus impreuna din nou cu totii... R.I.P. Sincere condoleante din parte clubului MIDNIGHT RACERS. |
prea multi dintre noi ajung acolo....dumnezeu sa'l odihnesca. Condoleante din partea Fanatik MotorSport...
|
R.I,P. Bogdane...cuvintele sunt de prisos...
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:08. |
- Copyright 2026 4Tuning