![]() |
Re: TT mk2 S-line
super tare masina,mai rar vezi la o fata sa o si coboare dupa ce ca e destul de lasata stok :D
|
Merge pentru incepatori cat a coborat-o. Mai are pana la avansati mult :P
|
Zi-ne cum ai scapat de chin :)
|
gata si etrierii..
ce chin bluey? |
ce modificari mai urmeaza ?
|
pai mai am sa-i rezolv problema cu difuzorul spate si..cam atat deocamdata :-P numai ca nu stiu daca sa-i las difuzorul cu 4 iesiri pt tobe,sau sa acopar partea din dreapta si s-o las doar pe cea din stanga pt doua iesiri..:rolleyes2
|
4 iesiri si pui finale de rs :D
|
Quote:
Sau ai si uitat? |
Quote:
Alex sa-ti pui tu ma la Golf d-alea de rs sa te simti o clasa mai sus :P:poke: |
simpatic ca de obicei :))
ral ... ai putea sa faci TTS style :) |
pentru fata le dau eu p'ale mele;)merge?:oops:
|
Bluey,am uitat ca iti spusesem de bac,am scapat bine,acum astept dosarul sa-l depun la facultate.Cam la fel ma gandeam si eu,ca e doar un 2.0 turbo,nu un v6/v8 ca sa am 4 iesiri..in schimb tts`ul are 4 si arata destul de bine..de vreo 2 luni tot nu ma pot decide :-)
Alex,finalele de rs nu merg,poate cele de tts,dar oare schimba cu ceva? AR33COP merci mult :oops: ,dar mai intai sa vad ce fac,daca astup sau nu..:-P |
Quote:
Merg si pe Logan? Felicitari Miniral pentru Bac. Acum incep alegerile importante in viata :D Cum ar fi bara din spate de la teteu |
Quote:
nu e treaba cu cele de la Rs:) Raluca felicitari pt bac:clap: |
cu cele de rs nici sa vreau n-am cum,alea vin ca doua burlane direct din bara :D alex cred ca se referea la cele de ttS :-P
multumesc Sasha :icon_kiss |
| All times are GMT +2. The time now is 20:21. |
- Copyright 2026 4Tuning