Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - BH-04-ARO ///M5 Power + NX (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/10978-e30-bh-04-aro-m5-power-nx.html)

DOMY_m3 15-01-06 12:10

1 Attachment(s)
DAR TOTUSI UNDE STA MAI BINE?IN CAMERA SAU PE URS.CRED CA MAI CUMPAR DOUA SI IN CAMERA :lol:

Gabi 15-01-06 12:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DOMY_m3\"
DAR TOTUSI UNDE STA MAI BINE?IN CAMERA SAU PE URS.CRED CA MAI CUMPAR DOUA SI IN CAMERA :lol:

Lasă camera şi pune-le pe urs, că stau mai bine pe maşină decāt lāngă televizor :wink:

claudiu lucian 26-01-06 21:49

da...cum ar fi sa ai tot mobilieru' din camera facut in leg cu masina :lol:

horguemtuning 26-01-06 23:19

Pai gandeste-te bine ca nu prea mai gasesc modelul respectiv :twisted:

Cosmin255 01-02-06 18:11

Ce tare , daca vine cutremuru doamne fereste , o taie TVu` scoate 0-100km sub 10 sec :lol:
Ontopic , abia astept sa vad masina cea noua...cea veche era o frumusete , multa munca si iesise super :shock:

Mihaitza_tdi 01-02-06 20:13

Abia astept sa vad masina. In orice caz masina era super mi-a placut enorm am o droaie de poze de la evenimente ii super.

mtg 02-02-06 23:11

pacat de vechia masina,era foarte faina,asta noua cred ca va fi mai faina :D

M Y U 06-02-06 17:27

1 Attachment(s)
fiti atenti aici ce bomba

M Y U 06-02-06 17:30

Re:

Quote:

Imi plac mult jantele tale de pe urs nici nu puteai sa gasesti altele mai potrivite.

ge0rge 19-02-06 21:58

Domy ceva nou ?? niste poze.. :D :D

DOMY_m3 20-02-06 23:24

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"ge0rge\"
Domy ceva nou ?? niste poze.. :D :D

E LA VOPSIT

EvLSant0S 21-02-06 10:55

Salut domy ,am stat si am citit toate cele 7 pagini , de mult stiam ursul ARO ,tot timpul am considerat ca este unul dintre cei mai frumosi ursi din tara , poate chiar ... cel mai frumos , vorbesc despre exterior , auzisem ceva despre un accident .. dar nu stiam nimic , pana cand am vazut pozele , imi pare sincer rau ca ai trecut prin acel accident, conteaza ca esti bine , insa ce mi se pare ... cel mai interesant , chiar .. nu stiu , n-am cuvinte, e .. vointza pe care o ai , si o iei de la capat, si .. o iei de la capat, si .. il refaci (btw: asta e o chestie de genu , a car is reborn) tare am senzatia c`o sa iasa mult mai misto , felicitari ,sincere felicitari , tzine-ne la curent cu tot ce se intampla , e chiar un proiect care merita urmarit ..
te salut ,si multa bafta in continuare ..

DOMY_m3 21-02-06 20:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Salut domy ,am stat si am citit toate cele 7 pagini , de mult stiam ursul ARO ,tot timpul am considerat ca este unul dintre cei mai frumosi ursi din tara , poate chiar ... cel mai frumos , vorbesc despre exterior , auzisem ceva despre un accident .. dar nu stiam nimic , pana cand am vazut pozele , imi pare sincer rau ca ai trecut prin acel accident, conteaza ca esti bine , insa ce mi se pare ... cel mai interesant , chiar .. nu stiu , n-am cuvinte, e .. vointza pe care o ai , si o iei de la capat, si .. o iei de la capat, si .. il refaci (btw: asta e o chestie de genu , a car is reborn) tare am senzatia c`o sa iasa mult mai misto , felicitari ,sincere felicitari , tzine-ne la curent cu tot ce se intampla , e chiar un proiect care merita urmarit ..

MERSI MULT. SPER SA TERMIN MASINA SI AJUNG LA 1 APR IN BUC. LA INTALNIRE .SA VORBIM SI PERSONAL

Gabi 22-02-06 00:03

Prezenţa ta ar fi un cadou frumos pentru toţi pasionaţii de maşini şi, mai ales, pentru toţi pasionaţii de E30. Spor la treabă Domy! :peace:

EvLSant0S 22-02-06 15:04

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"

MERSI MULT. SPER SA TERMIN MASINA SI AJUNG LA 1 APR IN BUC. LA INTALNIRE .SA VORBIM SI PERSONAL

Sper din tot sufletul sa o termini pana atunci , si sa ne vedem cu bine , la bucuresti.
Mult succes in continuare !

All times are GMT +2. The time now is 18:56.

- Copyright 2026 4Tuning