![]() |
1 Attachment(s)
DAR TOTUSI UNDE STA MAI BINE?IN CAMERA SAU PE URS.CRED CA MAI CUMPAR DOUA SI IN CAMERA :lol:
|
Re:
Quote:
|
da...cum ar fi sa ai tot mobilieru' din camera facut in leg cu masina :lol:
|
Pai gandeste-te bine ca nu prea mai gasesc modelul respectiv :twisted:
|
Ce tare , daca vine cutremuru doamne fereste , o taie TVu` scoate 0-100km sub 10 sec :lol:
Ontopic , abia astept sa vad masina cea noua...cea veche era o frumusete , multa munca si iesise super :shock: |
Abia astept sa vad masina. In orice caz masina era super mi-a placut enorm am o droaie de poze de la evenimente ii super.
|
pacat de vechia masina,era foarte faina,asta noua cred ca va fi mai faina :D
|
1 Attachment(s)
fiti atenti aici ce bomba
|
Re:
Quote:
|
Domy ceva nou ?? niste poze.. :D :D
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
Salut domy ,am stat si am citit toate cele 7 pagini , de mult stiam ursul ARO ,tot timpul am considerat ca este unul dintre cei mai frumosi ursi din tara , poate chiar ... cel mai frumos , vorbesc despre exterior , auzisem ceva despre un accident .. dar nu stiam nimic , pana cand am vazut pozele , imi pare sincer rau ca ai trecut prin acel accident, conteaza ca esti bine , insa ce mi se pare ... cel mai interesant , chiar .. nu stiu , n-am cuvinte, e .. vointza pe care o ai , si o iei de la capat, si .. o iei de la capat, si .. il refaci (btw: asta e o chestie de genu , a car is reborn) tare am senzatia c`o sa iasa mult mai misto , felicitari ,sincere felicitari , tzine-ne la curent cu tot ce se intampla , e chiar un proiect care merita urmarit ..
te salut ,si multa bafta in continuare .. |
Re:
Quote:
|
Prezenţa ta ar fi un cadou frumos pentru toţi pasionaţii de maşini şi, mai ales, pentru toţi pasionaţii de E30. Spor la treabă Domy! :peace:
|
Re:
Quote:
Mult succes in continuare ! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:56. |
- Copyright 2026 4Tuning