![]() |
Re: SPEEDLINE
bah, ma gandeam sa deschidem un topic cu palmaresurile noastre...ca am cam avea ce pune acolo...vreo 6-7 posturi .... fata de altele care nu le gasesc rostul.....
|
Quote:
|
ooo maftei q rx-8..bv..felicitari tuturor
|
:P nu q rx-8.... cu merc S320....Super tare deplasarea in orice caz , asteptam cu nerabdare urmatoarea legala Felicitari!!!
|
Bai super tare deplasarea dar next time...mergem pe Sf.gheorghe ca imi bag **** in drumu ala de la rupea :D :!:!:!:!:!
Felicitari la toata lumea! ;) |
Yakone faine pozele ma!!!! :poke: :bat: :bat:
|
Felicitari tuturor!!!
|
mugur eu zic sa ai un pic de rabdare sa le adun pe toate si sa punem mai multe...sa vb si cu razvan si cu vali..si cu cine a mai avut aparate;)
|
intr-adevar o duminica mijto petrecuta intr-alta tara din nou :D da nu i nimik a fost mijto au avut mici si frigarui faine ...a da si popcorn frantuzesc :)) felicitari baietilor care continua sa aduca cinste si faima orasului BrasooooovvV si nu numai acestuia dar si clubului SpeedLinE :drunk:
|
FELICITARI brasovenilor care au concurat la Baraolt si mai ales celor care au fost pe podium!!!!!!Tineti-o tot asa!!!!!Cat despre drumul pana acolo nu mi-as trimite nici cel mai mare dusman prin prin terenul ala minat!!!! :-)
|
vreau si eu pozale!!!
pls |
Quote:
|
Freak BV !!
tu esti tipul cu octavia (Mugur)???? |
Quote: