![]() |
Re: ACCELERATE PROJECT
Quote:
Mai jos aveti prezentarea masinilor mele cu poza:2gun: |
1 Attachment(s)
FORD FOCUS HATCHBACK
An fabricatie 2007, motor benzina 1,4 , 5 usi. Dotari : Inchidere centralizata Geamuri fata actionate electric ABS , ESP si EBD Imobilizator electronic motor (PATS) Scaun sofer ajustabil manual pe inaltime Jante de aluminiu de 15', anvelope 195/65 R15 Precizez ca este o masina stock si e inca in garantie8) |
servis la toata lumea din clubul ACCELERATE PROJECT
|
1 Attachment(s)
FIAT PUNTO CABRIO
An fabricatie 1995, motor benzina 1,6 , 2 usi. Dotari : geamuri electrice fata decapotare electrica genti aluminiu 14' 175/60 radio cd LG,telecomanda filtru sport 8)Precizez ca aceasta masina ii este dedicata lui By_Alex2003 |
Quote:
|
Intrunire de weekend
Quote:
....................urmeaza sa-mi fac revizia tehnica ai dreptate, ma rezolvi:?: PS: Alex...ce ulei ne bagam pana la urma? De ce parere suntetzi...cum sa organizam intrunirea de weekendul asta??? Astept propuneri din partea voastra. ...am uitat sa mentionez, sa fie duminica. |
Ca sa ies din anonimat Vali sunt , incantat ca de obicei ....
Sambata ne intalnim in livada pe la 20:00 asa scurt (vorba vine ) Si duminica toata lumea presteaza la un gratar in Rasnov ... o sa fie vremea faina am vb eu cu cineva :D ... @ cata , servis-ul e pe vine ... |
:twisted:Prezenta....
|
1 Attachment(s)
Deci sa intzeleg ca ramane ceva stabilit? Intalnire la ora 20.00 in Livada?
Ca sa stie toata lumea... Probabil vom face ceva mai restrans ;) O zi buna tuturor! P.S. Incepetzi sa anuntzatzi membri clubului daca se face ceva diseara!!! Ptr Dan - 5w-40 de data asta...probabil de la Valvoline.. Attachment 849984 |
salve,
deci h 20:00, voi fi prezent. Weekend placut! |
:lol:Baieti ,tot respectul:peace:
|
A fost frumushel pacat ca e vremea naspa... si e frig...abia astept vara sa trec la tinuta de scandal:))...
Era sa fac atac de cord in livada cand am vazut o pata de ulei si am zis ca e de la mine... Dan sa verifici uleiul ca am imresia ca era de la tine...:( (mai usor cu rafele omu cai sar pistoanele :)))...dar cel mai bine verificati toti care ati parcat dupa Alex spre fundatura ca era o pata de ulei destul de mare... |
CCYyyy salutare batrane...long time no see (klaus here :))
Succes cu acest club oameni buni. |
7 Attachment(s)
Servis all people....dupa cum este traditia pe aici prin club
sa incep si eu prin am prezenta masina......care este si se stie un Chevrolet Aveo doar nu va gandeati ca as avea cine stie ce bolid... Chevrolet Aveo Nivel poluare Euro - 4 Emisii CO2 g/km -171 Motor tip / cilindri -L4 DOHC 16 valve Combustibil -Benzina Cilindree cmc - 1399 Cutie viteze tip / trepte 4 viteze Putere maxima CP (rpm) -94 (6200) Cuplu maxim Nm (rpm) -130 (3400) Viteza maxima km/h -200 Acceleratie 0-100 km/h s 11,1 Volan reglabil servo directie ABS+EBD ,Hidraulică Sistem de injecţie - Injecţie Multi-Punct Suspensii faţă - McPherson Frāne faţă - Disc ventilat, 236 Frāne spate - Tambur, 20Servis all people....dupa cum este traditia pe aici prin club sa incep si eu prin am prezenta masina......care este si se stie un Chevrolet Aveo doar nu va gandeati ca as avea cine stie ce bolid... Chevrolet Aveo Nivel poluare Euro - 4 Emisii CO2 g/km -171 Motor tip / cilindri -L4 DOHC 16 valve Combustibil -Benzina Cilindree cmc - 1399 Cutie viteze tip / trepte 4 viteze Putere maxima CP (rpm) -94 (6200) Cuplu maxim Nm (rpm) -130 (3400) Viteza maxima km/h -200 Acceleratie 0-100 km/h s 11,1 Volan reglabil servo directie ABS+EBD ,Hidraulică Sistem de injecţie - Injecţie Multi-Punct Suspensii faţă - McPherson Frāne faţă - Disc ventilat, 236 Frāne spate - Tambur, 200 |
Super! Bravo Cata pentru prezentare! .. cu aceasta ai putea fi chiar un exemplu pentru unii membri :-)
Bine ai venit printre noi! :D P.S. Multumim de urari God !! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:24. |
- Copyright 2026 4Tuning