Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   KATANA TEAM (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team.html)
-   -   Cafeneaua membrilor KATANA TEAM (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team/108685-cafeneaua-membrilor-katana-team.html)

VaLeX 08-03-09 17:43

Re: Cafeneaua membrilor KATANA TEAM

super fain atunci :) mai ales ca nu iti gadeam strada stef , si se auzea ..vruummm ....te aud ba , vrrrummmm , nu pe acolo intoarce-te , vruuuumm , ma vezi ? nu! :)) binee shuuu mann ;))

LUM TUNING :X

buddy_lexx 09-03-09 00:12

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2129489)
super fain atunci :) mai ales ca nu iti gadeam strada stef , si se auzea ..vruummm ....te aud ba , vrrrummmm , nu pe acolo intoarce-te , vruuuumm , ma vezi ? nu! :)) binee shuuu mann ;))

LUM TUNING :X

acuma stii unde sta stef sau ..can tre sa vii iar faci vrrrummm >>> vrummmm<<<< ?:)))

VaLeX 09-03-09 09:10

vrrrumm vrrrumm fac de obicei , insa acum cand vin la Stef , am sa fac mai putine drumuri si am sa consum mai putina benzina :lol:

stefan_88 09-03-09 12:00

valex ...ai vazut ca pe strada acolo ...poti face si teste la amortizoare :))

sony_cristi 09-03-09 21:57

felicitari baieti pentru tot sunteti de nota 10 ;) !! la cat mai multe realizari si proiecte frumoase !

buddy_lexx 09-03-09 22:02

Quote:

Originally Posted by sony_cristi (Post 2133358)
felicitari baieti pentru tot sunteti de nota 10 ;) !! la cat mai multe realizari si proiecte frumoase !

multumim frumos! succes si tie si clubului tau!si te asteptam pe la noi la intalniri mai vbim una 2 alea alea..:D

sony_cristi 09-03-09 22:08

multzam noi inca mai avem un pic de muncit.. dar cu timpul.. ne vom ridica si noi :) oricum ne vedem vinerea la stadion !

VaLeX 09-03-09 22:29

Quote:

Originally Posted by sony_cristi (Post 2133412)
multzam noi inca mai avem un pic de muncit.. dar cu timpul.. ne vom ridica si noi :) oricum ne vedem vinerea la stadion !

cu totii am inceput de jos , nimeni nu cred ca a avut un salt spectaculos , dar incet incet se poate face treaba buna ! bafta si drum "asfaltat" mai nou :D

KAmikazee2005 12-03-09 08:23

daca puneti suflet si va implicati o sa iasa cva... dak nu... ca exemplu luati clubu nostru care are vreo 3 sponsori la ora actuala... care unu din ei l-au ajutat si pe valex sa isi puna pe capota samuraiu vostru MOCA cu conditia ca 6 luni sa poarte un sticker cu numele firmei ;) oricum bafta baieti si da-ti-l afara pe valex ca e varza ;)):P

buddy_lexx 12-03-09 13:29

ce reclama ii faci lu valex ma:))))) vezi k ala strange vreo 2 dube de mascati si te rapeste!:)))))

stefan_88 12-03-09 19:49

ce mai este pe acasa ?:) ... baieti sa va pregatiti masinile ca de pasti ..va bag intr-o sedinta foto :), sper sa reuseasca si claus sa inmatriculeze masina :)

VaLeX 14-03-09 11:46

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 2142427)
ce mai este pe acasa ?:) ... baieti sa va pregatiti masinile ca de pasti ..va bag intr-o sedinta foto :), sper sa reuseasca si claus sa inmatriculeze masina :)

te asteptam stefane , nu mai e mult :)

ps. ce ati facut baieti aseara ? cum a fost la intrunire ? :???:

buddy_lexx 14-03-09 13:00

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2146932)
te asteptam stefane , nu mai e mult :)

ps. ce ati facut baieti aseara ? cum a fost la intrunire ? :???:

vreme scarboasa... putina lume..chiar f putina.. dar oricum..:D a fost ok!:D

claus77 14-03-09 14:15

Eu mi-am facut un obicei din a lipsi din pacate :oops: :oops: :oops: dar SPER ca odata cu inmatricularea masinii sa reusesc si eu sa vin. Bafta!

VaLeX 14-03-09 16:14

Quote:

Originally Posted by claus77 (Post 2147284)
Eu mi-am facut un obicei din a lipsi din pacate :oops: :oops: :oops: dar SPER ca odata cu inmatricularea masinii sa reusesc si eu sa vin. Bafta!

momentan te intelegem , dupa aceea sa vedem ce scuze ai :D

bafta cu inmatricularea :)

All times are GMT +2. The time now is 14:09.

- Copyright 2026 4Tuning