Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Andrei STI versus Ono Gallardo (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/10867-andrei-sti-versus-ono-gallardo.html)

MasterTuner 19-12-05 14:48

Ati vazut ce inseamna 50 cp de nitro? Exact diferenta dintre a o lua si a o da. :lol:

SEBASTIAN 19-12-05 16:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"zbuciumus\"
Ati vazut ce inseamna 50 cp de nitro? Exact diferenta dintre a o lua si a o da. :lol:

Tot timpul a mers butelia!

andreitentean 19-12-05 16:46

Multumesc pentru urari.
A fost o cursa grea cu un adversar foarte bun. Nu uitati, am castigat o singura data. Va multumesc, si cred ca si Ono este la fel de incantat de felicitarile de dupa cursa.

EvLSant0S 19-12-05 16:52

incantati suntem NOI TOTI , din mai multe motive ..
2 dintre ele ar fi :

1: faptul ca ne-atzi fericit ochiul ... oferindu-ne asa cursa .. / curse ..
2: faptul ca .. toata lumea vede ca se poate discuta si altfel ;)

Rares 19-12-05 20:45

re

bai frate subaru a folosit nitro si in timpul cursei sau doar pe loc la start ?oricum frumoasa rauu

Mustang 19-12-05 20:46

felicitari baietii !

ono41 19-12-05 23:06

Nu am vrut sa pun NOS dar de data asta chiar trebuie...
P.S. O sa pun mai multe butelii ca sa faca treaba TARE :D
P.P.S. Costa putin si face treaba multa!!!! :D Sa vazut in cursa nr 2 in care Andrei m-a ars.

SEBASTIAN 19-12-05 23:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ono\"
P.S. O sa pun mai multe ca sa faca treaba TARE :D
P.P.S. Costa putin si face treaba multa!!!! :D Sa vazut in cursa nr 2 in care Andrei m-a ars.

Da face insa e un spil la montat chestia asta.

ono41 19-12-05 23:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Quote:

Stiu

SEBASTIAN 19-12-05 23:14

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Quote:

Stiu

Nu te supara, dar din ce am inteles si vazut la Subarul tau nu cred ca-l sti.
Poate gresesc! Oricum a fost cursa tare de tot specacol la maxim.
Acum asta e sitiuatia o data tu alta data el, sunteti pe acolo...
Ca sa fiu sigur de ce vad m-am gandit sa dau si eu o sosire ca starturi au dat destui.

ono41 19-12-05 23:36

Am zis ca stiu pt ca am patit-o p pielea mea, am pus Nos la Subaru am apasat butonul dar degeaba in cursa p care am pierduto cu Tudose.
Eu am ajuns la o concluzie: Degeaba investesti bani daca nu ai p cine-va care sa-ti monteze piesele racing cum trebuie.
Eu am pus o gramada de preparari pe masina mea(Impreza) si acum merge mult mai pros decat inainte, stiu ca e de ras dar asta e adevarul si sunt un pic dezamagit.

Kane 20-12-05 00:16

1 Attachment(s)
Ai grija sa nu spargi motorul cu NOS-u. Inregistreaza-te (daca nu esti deja) pe http://www.lambo-power.com/phpBB2/index.php si vezi pe-acolo daca sunt altii cu Gallardo care au pus pe masina asa ceva sau diverse alte modificari (desi nu prea cred ca o sa gasesti). Mai bine intrebi inainte sa nu innebunesti dup'aia...

Parerea mea, daca vrei sa n-ai adversari la liniute sau pe strada sa-ti iei un Porsche Turbo (996'le). Il iei frumos, bagi aprox. 30k euro in buzunar si dai o fuga pana la RUF in Germania. Ti-am atasat catalogul de produse (cu preturi) si un link la o cursa intre Rturbo-ul (550hp/780Nm) unui englez cu kit-ul de 550 de cai vs Mercedes CL 65 AMG tunat de Kleeman (~670 de cai). Castiga Porsche-ul.

http://www.maffs.org/2005CL65/RturbovCL65.mpg

WhiteRaven 20-12-05 01:57

Frumoasa cursa! face senzatie. Am votat ono, si apoi am citit ce ati discutat. Felicitari!! evenimente din astea merita toti banii!
Se scria ceva lambo - 550 cp STi - 520, si acolo doream sa adaug ca nu fac diferenta asa mare caii (30) daca masina e setata bine. Mai ales ca e si imbunatatita. ;) cum de fapt se vede si in filmuletul din linkul dat de Kane.. diferenta de 120 cp :shock: Porsche castiga, cu toate ca ... la mustata.

Kane 20-12-05 02:20

Pai e mai usor cu vreo 500kg cred decat CL-ul. + ca 550 de cai aia de la RUF sunt doar pe hartie ;) In realitate sunt vreo 600.

SEBASTIAN 20-12-05 07:51

Re:

Quote:

Am zis ca stiu pt ca am patit-o p pielea mea, am pus Nos la Subaru am apasat butonul dar degeaba in cursa p care am pierduto cu Tudose.
Eu am ajuns la o concluzie: Degeaba investesti bani daca nu ai p cine-va care sa-ti monteze piesele racing cum trebuie.
Eu am pus o gramada de preparari pe masina mea(Impreza) si acum merge mult mai pros decat inainte, stiu ca e de ras dar asta e adevarul si sunt un pic dezamagit.

Nu e de ras, decat pentru cine nu stie cum e cu masinile racing.
O masina preparata in fazele intermediare pana cand va fi total gata poate avea variatii de putere, dar asta nu trebuie sa dezamageasca pe nimeni. Incetul cu incetul se invata alfabetul.

All times are GMT +2. The time now is 05:45.

- Copyright 2026 4Tuning