![]() |
Ati vazut ce inseamna 50 cp de nitro? Exact diferenta dintre a o lua si a o da. :lol:
|
Re:
Quote:
|
Multumesc pentru urari.
A fost o cursa grea cu un adversar foarte bun. Nu uitati, am castigat o singura data. Va multumesc, si cred ca si Ono este la fel de incantat de felicitarile de dupa cursa. |
incantati suntem NOI TOTI , din mai multe motive ..
2 dintre ele ar fi : 1: faptul ca ne-atzi fericit ochiul ... oferindu-ne asa cursa .. / curse .. 2: faptul ca .. toata lumea vede ca se poate discuta si altfel ;) |
re
bai frate subaru a folosit nitro si in timpul cursei sau doar pe loc la start ?oricum frumoasa rauu
|
felicitari baietii !
|
Nu am vrut sa pun NOS dar de data asta chiar trebuie...
P.S. O sa pun mai multe butelii ca sa faca treaba TARE :D P.P.S. Costa putin si face treaba multa!!!! :D Sa vazut in cursa nr 2 in care Andrei m-a ars. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Poate gresesc! Oricum a fost cursa tare de tot specacol la maxim. Acum asta e sitiuatia o data tu alta data el, sunteti pe acolo... Ca sa fiu sigur de ce vad m-am gandit sa dau si eu o sosire ca starturi au dat destui. |
Am zis ca stiu pt ca am patit-o p pielea mea, am pus Nos la Subaru am apasat butonul dar degeaba in cursa p care am pierduto cu Tudose.
Eu am ajuns la o concluzie: Degeaba investesti bani daca nu ai p cine-va care sa-ti monteze piesele racing cum trebuie. Eu am pus o gramada de preparari pe masina mea(Impreza) si acum merge mult mai pros decat inainte, stiu ca e de ras dar asta e adevarul si sunt un pic dezamagit. |
1 Attachment(s)
Ai grija sa nu spargi motorul cu NOS-u. Inregistreaza-te (daca nu esti deja) pe http://www.lambo-power.com/phpBB2/index.php si vezi pe-acolo daca sunt altii cu Gallardo care au pus pe masina asa ceva sau diverse alte modificari (desi nu prea cred ca o sa gasesti). Mai bine intrebi inainte sa nu innebunesti dup'aia...
Parerea mea, daca vrei sa n-ai adversari la liniute sau pe strada sa-ti iei un Porsche Turbo (996'le). Il iei frumos, bagi aprox. 30k euro in buzunar si dai o fuga pana la RUF in Germania. Ti-am atasat catalogul de produse (cu preturi) si un link la o cursa intre Rturbo-ul (550hp/780Nm) unui englez cu kit-ul de 550 de cai vs Mercedes CL 65 AMG tunat de Kleeman (~670 de cai). Castiga Porsche-ul. http://www.maffs.org/2005CL65/RturbovCL65.mpg |
Frumoasa cursa! face senzatie. Am votat ono, si apoi am citit ce ati discutat. Felicitari!! evenimente din astea merita toti banii!
Se scria ceva lambo - 550 cp STi - 520, si acolo doream sa adaug ca nu fac diferenta asa mare caii (30) daca masina e setata bine. Mai ales ca e si imbunatatita. ;) cum de fapt se vede si in filmuletul din linkul dat de Kane.. diferenta de 120 cp :shock: Porsche castiga, cu toate ca ... la mustata. |
Pai e mai usor cu vreo 500kg cred decat CL-ul. + ca 550 de cai aia de la RUF sunt doar pe hartie ;) In realitate sunt vreo 600.
|
Re:
Quote:
O masina preparata in fazele intermediare pana cand va fi total gata poate avea variatii de putere, dar asta nu trebuie sa dezamageasca pe nimeni. Incetul cu incetul se invata alfabetul. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:45. |
- Copyright 2026 4Tuning