![]() |
Re: My Car ... MX-3
:-):-)super tare eu as fi scos geamu si lasat fara
|
:)))pai se vede aiurea ma .. plus ca se vad si becurile care lumineaza fiecare gaurica:)),o sa le fac pe leduri cand o sa mai am bani & cheful necesar:???:
Pana una alta o las dreaq asa,tre s`o mai si inscriu,m-am apucat de bagat bani in ea si nu prea mai am stare,mai ales cand ma uit iar pe net dupa accesorii si alte chestii de imbunatatit:???: Dupa ce o inscriu o sa-i pun si aripi :)) .. glumesc:-P |
bravo kidu ai facut o achizite foarte buna sa mai schimbat aspectul masini si arata din punctul meu de vedere foarte bine daca nu te superi poti sa imi spui si mie cat te-au dus farurile cu stopuri si plasme??
sa le stapanesti sanatos |
Quote:
Plasmele: vreo $25 + $25shippingul = $50 Stopurile: $50 + $100shippingul = $150 Farurile: $200 + $100shippingul + 244RON(VAMA LA POSTA) = $300 si 244RON Va mirati probabil de cat de mult costa transportul,si eu am fost SOCAT chiar,dar in fine..am vazut ca pe ebay europa sunt o idee mai scumpe,probabil ca transportul costa mai putin..deci tot pe acolo ajungem :-j Pt viitorul apropiat avem asa: Inscris Bulgaria = 700euro Schimbat culoarea = 700RON:-P:-P:-P Facut priza reala,posibil schimbata Discuri frana perforate fata si spate = am uitat cat costa .. vreo 100$ plus transportul Short shifter = asta e ieftina,pana in 30$ plus transport Oglinzi = vreo 50$ plus shipping Admisie inox+filtru sport = xxx euro sau $:P Evacuare + posibil serpi = xxx euro Soft = 450euro Retapitat tot interiorul = scaunele + bancheta piele cu un material Plafonul imbracat intr-un material,posibil ca bancheta Bordul o sa ma axez pe folie de carbon,dar o sa caut "acea" folie care seamana cu carbonul original,nu toate abtipildurile Muzica nu ma pasioneaza prea tare,ce am acum pe masina e mai mult decat suficient,prefer sa aud motorul mai mult:-P Un MP3 ALPINE cu 2 Magnat pe fatza si 2 JBL pe spate..e de ajuns :-j Si cam atat ... din cele enumerate mai sus pt motor sper sa ajung la 160cp:???: O sa urmeze si ambreaj stage 1,2 sau 3,depinde ce bani avem .. asta cand o pica asta acu,care cred ca este stage 1 sau 2:???:..sper sa pice dupa un timp mai indelungat:-P Cam atat ... bani sa fie ca de restul ne ocupam noi:lol: .. tre` s`o inscriu neaparat cu urmatorii bani,sper sa nu ma mai tenteze sa fac iar cumparaturi:???: .. in 1-2 luni sper sa fie asa cum imi doresc;) P.S.: Am uitat piesa de rezistenta ... LAMBO DOORS:oops::oops:,sunt in plan si astea8) |
planuri indraznete bafta cu ele e pozibil sa am si eu o masina dar problema e ca va fi cu volan pe dreapta si tre sa ma interesez cum se rezolva asta :(
|
softul unde ai gasit sa l faci la ce firma????ca ma intereseaza si pe mine
serpiai gasit tot la fel de cumparat sau tii face careva,:-)ia uite ce am gasit eu la 319e plus transport e mult la banii astia ???http://www.xedos-shop.de/popup_image...a896e5332931b3 |
Quote:
Serpi incerc sa caut pt a mea,sa vad daca gasesc,daca nu,o sa incerc sa apelez la mesteri de inalta calitate sa vedem ce iese:???: Softul am gasit cu 350e la MasterTuner si 450euro la SKN,dar cred ca o sa mizez pe SKN chiar daca este mai scumput .. Bucurel,daca iti iei de Anglia,macar sa fie tot un V6,si faci transferul de pe aia pe a ta,iei absolut tot de pe ea si pui pe a ta..o sa ai de munca,dar o sa merite iti garantez;) |
din pacate am o problema nu mai am masina aia ca era a lu prietena si nu mai sunt cu ea si dasta zic cum o sa fac ca nu stiu??? daca imi iau cum o inscriu si cum ii schimb volanul???
|
Quote:
Mai bine strangi niste bani si te duci in germania si iti iei de acolo;) Cu schimbatul volanului in mare trebuie bordul,caseta de directie si mici chichite |
Mamaa ti-au venit stopurile....belea frate..arata frumos rau..:D..
|
Kidd'ule , vezi ca îţi bârâie ceva la evacuare ,am observat când îi dai în ea,se aude ceva gen metal pe metal :( ...
|
sa nu fie toba sa se fi dus sitele
|
Quote:
|
Quote:
! |
Deci,e ultima oara cand iti mai explic,nush ce carnati auzi tu dar in fine...dedesubt mai exista stock decat toba intermediara,aia de mijloc,catalizatorul este scos,toba finala nu exista fiind inlocuita de un Y cu 2 tipsuri
Inainte sa-i scot catalizatorul se auzea altfel,mai incet,mai finut .. acum fara cat se aude mai tare,mai frumos,mai nervos...de la 4000rpm se aude "fierul" ala de care zici tu .. nu este nici un fier in ***,asa este sunetul,n-ai auzit si altele ca se aude la fel? Se aude prea bine oricum .. o sa ti-o turez odata in urechi pana nu mai poti:x |
| All times are GMT +2. The time now is 09:28. |
- Copyright 2026 4Tuning