![]() |
Re: Audi A6 si Jason Statham in pauza de la Super Bowl
Quote:
|
...ce ar fi dak ar pune turbo p M-uri?
|
si dak esti asa de destept motorul de pe RS4 B7 ce e domne? cumva turbo?:)) fi serios, ala e normal aspirat de inalta turatie la fel cel de pe M3, iar acelasi motor fiind prezent si pe R8 V8 si V10 R8 iarasi are un motor demential, are cele mai multe turatii din clasa lui V10 si cuplul e prezent pe o plaja ff larga, sa nu mai zic de ce motoare urmeaza sa apara, asa ca nu mai vb prostii, inclusiv la motoare aspirate Audi e muuult peste BMW, iar Mercedes la fel e peste BMW...eu nu am nimic decat cu BMW...ca toti vai bmw bmw bmw e bmw...sunt niste porcarii fata de audi si mert, asa ca nu mai mancati rahatel ca bmw nu mai e ce a fost in trecut si ce a fost oricum nu mai conteaza!
|
...multi spun ca e mult mai distractiv un BMW decat un audi...cati nu suunt care cauta senzatia de a derapa controlat fa asta cu quattro..mnnnaaa nu prea iese......zici tu ca derapeaza haotic...asta crezi u pt nu sti sa o tii sa o conduci....un sofer adevarat apreciaza mai mult un BMW....adik t iei in gura cu cei d la top gear sau fifth gear...aia stiu sa conduca...si zimi c audi a avut distrib greutatii 50/50 cum a avut e34 chiar nu stiu!!
|
R8 are distributia greutatii mult mai buna, 44/56 asa cum tre sa fie un supercar, iar senzatii de supercar imi pare rau nu se compara cu cele ale unui coupe de serie...iar ce poti face cu un R8 sau cu Quattro nu poti face cu un BMW M si inca ceva... cea mai tare senzatie e sa ai cea mai mare viteza in curba cu tractiune integrala fara sa derapezi, te zapacesc G-urile asa ca nu-mi spune mie ce inseamna senzatii tari!
|
Quote:
Eh uite ca eu nu fac comparatia cu noul S4 deoarece BMW 335i la vremea cand a fost lansat era in grafice cu b7. Dupa 3 ani s-au trezit sa mai arunce un S4[b8] si cred ca 335 reuseste sa-i faca fata. Acum ce mai ramane de zis despre 335? BMWu' care ,,face" 2 generatii de S4 :lol:... sa nu mai zic de S5 https://www.youtube.com/watch?v=MRk-j...ear-18310.html UIte aici o comparatie corecta. S5 vs 335i ;) Quote:
Quote:
Quote:
Iar compari sula cu prefectura. Audi S8 are un 5.200cmc de 450 de cai... BMW 740i are 2979cmc cu 326 de cai. (daca te referi la asta nou, ca e66 era 745i) BMW mai are 750i(4.3 litri si 408 cai) si asteapta sa vezi v12le din 760i ;) Apoi spre deosebire de Audi, BMW nu se lauda cu o limuzina sportiva. intelegi? Si ma gandesc ca sa pricep sa faca cat de cat limuzine din moment ce au Rolls asa cum si Audi se pricep sa faca R8uri din moment ce au Lambo ;). Quote:
Hai ca o luam cu pasi marunti(baby steps) :lol: BMW M3 e30.... Audi... de care? BMW M3 e36.... Audi... RS 2 sa zicem BMW m3 e46... Audi RS4 b5(fabricat 2000 - 2001) Audi nu a avut RS4 b6 BMW m3 e92(sedan/coupe)... Audi RS4 b7(pentru ca in 2006 cand a fost scos, m3 e46 isi incheia productia... mai apoi peste un an a aparut e92) THE END |
Quote:
|
....r8 fiind probabil cel ami ieftin supercar.........:lol:
|
r8 cred ca e cel mai ieftin supercar din zilele noastre...c inseamna asta?un supercar nu trebuie sa fie pt mase.....cand in ro sunt deja destul de multe r8-uri...
|
Quote:
doar ca au facut si ei o pauza de vreo cativa ani sunt o gramada in tara 325ix |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=ABPPDYkB9Z8 ia bataie de la ml https://www.youtube.com/watch?v=-wXnW1skhVY r8 ia baateie de la masina de familie nu supercar https://www.youtube.com/watch?v=0b6T9uPHPFI audi rs 6 ia bataie de la un ml |
da ca design imi plac ultimele audi-uri mai mult decat unele bmw-uri
|
inca o lupta intre fanii BMW , Mercedes si Audi. E o reclama si pariez ca daca mercedes sau Bmw o scoteau nu mai comentati asa mult ( pt fanii BMW , Mercedes) voi daca vedeti o alta masina inafara de mercedes si bmw o faceti in toate felurile, dar daca e mercedes sau bmw e suprematia intruchipata
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:48. |
- Copyright 2026 4Tuning