Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Shobolanca - opel astra (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/106841-masina-mea-shobolanca-opel-astra.html)

Kahn 11-04-10 14:31

Re: Shobolanca - opel astra

3 Attachment(s)
@paste:D

Kahn 29-04-10 07:55

Re: Maşina mea: Shobolanca - opel astra

4 Attachment(s)
recaro :D

uskt2005 29-04-10 07:58

Da....unde-i bara? Sau pregatesti ceva special?

Kahn 29-04-10 08:00

initial era in plan bara de opc, dar din pacate, in urma unor cheltuieli neprevazute, va veni tot una normala, noua...

uskt2005 29-04-10 08:06

Diferenta de bani este mica(in opinia mea) intre bara normala si cea de OPC, asta in cazul in care o iei de la reprezentanta.
In cazul in care nu iei pe original atunci, da este mare diferenta.

Kahn 29-04-10 08:21

De la reprezentanta am luat-o (traiasca casco), daaaaar, bara normala de astra g, fara proiectoare, fara grile era undeva la 20 mil, iar cea de opc, la fel, fara proiectoare, fara grile, 35 mil... Mie cel putin asa mi-au zis cei de la Radacini...

uskt2005 29-04-10 08:25

pe mine cu tot cu vopsit, montat, etc m-a ajuns 3000 si un pic
Dar in acesti bani am schimbat si carenajele de plastic a aripilor fata si am vopsit si pragurile.
Probabil doar bara ar fi fost undeva la 2500 ron

FeS 29-04-10 10:46

Ce marca e cotiera?
Vad ca se integreaza bine...poti sa-i faci o poza si din spate?

Kahn 29-04-10 23:47

cotiera e armster, o am de mai mult de 2 ani si nu da semne ca s-ar misca de acolo, nici macar joc nu are, deci o recomand cu caldura. O sa fac si poze din spate, dar vine f bine, exact peste gaura aceea din consola.

Kahn 04-08-10 22:46

4 Attachment(s)
Nu am mai scris de ceva timp pe aici si ar cam fii cazul:D

Am gasit farurile originale cu xenon, pe negru chiar, farurile pe care le caut de 3 ani jumate de cand am masina, am intarit amortizoarele si am mai taiat o spira de pe arcurile pe fata.

De jantele din poza ce parere veti? 17", 9j. Sunt ale unui prieten si ma bate gandul sa le iau:twisted:

GJ 64 GAB 04-08-10 22:51

Quote:

Originally Posted by Kahn (Post 3564864)
Nu am mai scris de ceva timp pe aici si ar cam fii cazul:D

Am gasit farurile originale cu xenon, pe negru chiar, farurile pe care le caut de 3 ani jumate de cand am masina, am intarit amortizoarele si am mai taiat o spira de pe arcurile pe fata.

De jantele din poza ce parere veti? 17", 9j. Sunt ale unui prieten si ma bate gandul sa le iau:twisted:

Jantele sunt demenţiale !
Cumpără-le dacă ai bani, arată foarte, foarte bine pe maşină. În sfârşit ai găsit şi faruri !

valitataye 05-08-10 08:58

daca ai mai taiat din arcuri nu o sa iti fie greu pe drumurile din Bucuresti?:lol:

P.S. Jantele sunt superbe:X

uskt2005 05-08-10 11:28

Mare greseala ai facut ca ai taiat arcurile.

Mai bine strangeai putin cureaua si luai arcuri mai joase

geoX 05-08-10 17:57

Farurile sunt originale Hella? Sau sunt Depo?
Masina e senzatie, mai ales cu acele jante. Dar cum o sa te descurci cu drumurile noastre?
Aaa..si..chiar nu ai 100 ron sa'ti iei o grila fara emblema? Ar da mult mai bine..parerea mea.

Kahn 05-08-10 23:16

Quote:

Originally Posted by geoX (Post 3566390)
Farurile sunt originale Hella? Sau sunt Depo?
Masina e senzatie, mai ales cu acele jante. Dar cum o sa te descurci cu drumurile noastre?
Aaa..si..chiar nu ai 100 ron sa'ti iei o grila fara emblema? Ar da mult mai bine..parerea mea.

Sunt in mare dubiu cu jantele alea, cred ca o sa le iau sapt asta sa va cum se comporta masina si o sa iau o decizie. Farurile am impresia ca sunt hella, vad maine exact. Grila aia de la jom fara semn puteam sa o pun de 100 de ori, dar as fi vrut altceva... :-) Oricum, grila ce o am acum pe masina e urata rau

Quote:

Originally Posted by uskt2005 (Post 3565647)
Mare greseala ai facut ca ai taiat arcurile.

Mai bine strangeai putin cureaua si luai arcuri mai joase

Stii cum e la opel, distanta dintre roata fata si aripa e mai mare decat in spate, acum distanta e egala. Asta ma deranja cel mai mult, nu neaparat sa fie mai joasa. Cu toate ca..... ar merge niste arcuri -45/-45 mai ales ca am niste amortizoare boge care ar merge intarite 50% ca sa nu zic 75%, dar apoi mi-ar trebui si a doua masina:D

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 3565318)
daca ai mai taiat din arcuri nu o sa iti fie greu pe drumurile din Bucuresti?:lol:

P.S. Jantele sunt superbe:X

Nope, diferenta e mica

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 3564873)
Jantele sunt demenţiale !
Cumpără-le dacă ai bani, arată foarte, foarte bine pe maşină. În sfârşit ai găsit şi faruri !

Am cautat f mult farurile si tocmai un prieten le avea pe masina... pana nu mi le-a vandut nu m-am lasat:-P

Multumesc tuturor pentru aprecieri

All times are GMT +2. The time now is 09:07.

- Copyright 2026 4Tuning