Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Celalalt OZN (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/106128-celalalt-ozn.html)

adi.schumi_tm 18-02-09 20:37

Re: Celalalt OZN

Arata interesant cu autocolantul ala pe spoilerul din spate.Ai putea sa cumperi niste presuri in interior ca asa se distruge mocheta si sincer e pacat.La toba ai putea sa scoti tipsul ala putin mai in exterior sau sa tai din teava originala vreo 3 cm ca sa nu se mai vada ambele tevi

ozn_yakuza 18-02-09 20:43

am si presuri dar erau date afara ca nu erau cuminti.:lol:
capul de toba e destul de scos in ext si din teava am taiat aprox 6 cm dar monitorul tau nu vede bine:D

nazca 18-02-09 21:57

frumoasa
sa o stapanesti sanatos
si fara incidente

ozn_yakuza 19-02-09 08:19

mersi mult sefu.loganul asta va mai primi cateva modificari dar minore si f putin vizibile asa ca doar cine stie o sa observe.

CristiRS 19-02-09 22:39

Quote:

Originally Posted by Relu_GTT (Post 2079400)
Niste pedale ca astea ar fi fost frumoase

eu tot vanez pedalele de Renault Sport, cele cu ambreiajul Pauza frana Stop iar acceleratia PLAY :)

ozn_yakuza 20-02-09 09:28

6 Attachment(s)
sper sa va placa ce i-am facut pana acum...
ceva subtil dar care face diferenta...
sunt in statiu de modificari initiale si nu sunt cele finale pt ca mai treb putin finisate...

weed2gf 20-02-09 11:29

a fost, este si va ramane doar un logan cu scoci pe bara.

de ce i-ai pus numarul stramb ?

dog99 20-02-09 11:35

ori al pui in colt de tot ori pe mijloc unde vine de fabrica.tiganie asa;)

weed2gf 20-02-09 11:48

as putea sa fac o comparatie dar dupa aia se supara omu' pe mine si cine stie ce cearta mai incepe...
bine asta e doar opinia mea.
si inca ceva ! cum sa ai asa semnatura ???? :)

m-am gandit mai bine si mi-am dat seama ca nu e bine sa te abtii.
stiti tractoristi aia cu sapca putin intr-o parte ?
uite... exact asa arata masina cu numarul pus asa.

sita 20-02-09 12:04

singura diferenta intre un logan stock si al tau e ca u ai numaru de pe fata mutat cu 3 cm mai in stanga, intradevar e o DIFERENTA :lol:

weed2gf 20-02-09 12:05

da ma , de 3 centimetri,dar e doar o modificare initiala. in timp , cand va ajunge la finalizare va fi o direfenta de 4-5 cm.

eugen_pustiu 20-02-09 12:20

Sal man...pune-i nr la loc ca se vede urat asa si au ramas si gaurile aiurea...in rest arata bine..Bafta

ozn_yakuza 20-02-09 13:38

4 Attachment(s)
:D mai oameni dar ce ma distrez eu cand vad ca scopul meu principal de a fi pe prima pagina mereu se realizeaza pe zi ce trece si ca voi va necajiti rau de tot cu tot felul de aprecieri negative la adresa mea.
nu stiu cum se face dar tot ce pun ziua pe ea seara dispare,cred ca voi sunteti de vina,nebunaticilor:D

va place asa mai baieti?????

sal eugen nr nu mai e pus asa deja doar ca imi place sa se ambaleze lumea pe aici asa degeaba,respect si astpt sa vad rechinul pe la Gaesti ,pe la Mihai AMD.bafta.

B-61-KYS 21-02-09 10:28

Asa o fi nenea OZN,dar daca tot o pocnesti ba in burlane , ba in pod etc etc tre sa acoperi acele locuri cu stickere si alte nebunii ?? pai..in scurt timp o sa ajunga o sorcova. Nu te supara ca-ti zic ;)

giubau_v8 21-02-09 13:29

Quote:

Originally Posted by ozn_yakuza (Post 2079452)
sefu sincer nu imi plac si astea ale mele imi plac pt ca de aceea le-am montat.

vai de limba romana si cine a inventat-o :rolleyes2 :rolleyes2:shock:

ozn....
-pedalele alea ''reising'' galbene..sunt ca nuca-n perete acolo
-daca zgarii masina in partea cealalta ce faci? mai pui un numar ? sau in functie de cat
de grav e il muti dincolo? :)))
- vezi ca ai o semnatura foarte interesanta..dar daca vrei sa pari si mai interesant , pune mana pe un manual de limba romana ;) ( flegmatic nu flecmatic )
numai bine

All times are GMT +2. The time now is 23:35.

- Copyright 2026 4Tuning