![]() |
rasp
1. stiu de becurile alea dar ce am gasit eu costau peste 60 de lei si nu prea merita.
2. de numar am mai explicat anterior. 3. semnalizarile sunt de Opel Astra G si se gasesc in orice magazin de piese auto (eurocar, autokappa, etc.) 4. numarul e lipit cu banda dublu adeziva 3M multumesc pt aprecieri si critici :-) |
primenirea de primavara :)
salut!
Are cineva 2 arcuri fata sa mearga la Cielo? vreau si eu sa cumpar, dar la un pret rezonabil. arcurile stoc au 31cm inaltime, eu as vrea ceva in jur de 28cm (dar nu taiate :) ). cine are sa lase aici un nr de tel. multam |
Re: Cielo - DJ-06-PFH
Ti-am vazut masina in curte la fosta autobaza la targ :D frumoasa !
|
s-o vezi cand e spalata :))
mersi. si a ta e. as vrea si eu eleron din ala. cat ai dat pe el. on topic: vreau arcuri |
Quote:
|
Bagati ma flexu, cate o spira si gata :D
|
Quote:
Da , sa ne vezi tu dupa aia cu rotile in sus :))) . |
Quote:
|
clauio imi plac semnalele fata , dar daca tu ai scos caciulita aia portocalie nu influenteaza felul in care se vad acum?? adica se vad la fel ca inainte semnalizarile?? in rest imi place masina..cat mai clean:D
|
Se vad mai frumos ca inainte. e lumina mai multa si alba :P .parerea mea
|
BECURILE FIIND ALBE FACEAU O LUMINA GALBUIE SPRE ALB, DAR LE-AM "PIMP-UIT" CU NISTE VOPSEA CROMATA SI ACUM LUMINEAZA APROAPE GALBEN :)
ASTA CA SA NU DAU 65 LEI PE 2 BECURI DIN ALEA SILVER VISION IMI TREBUIE ARCURI!!!! |
grila
4 Attachment(s)
Mi-am facut de lucru si am modificat grila de fata. Asta e doar o varianta provizorie. Vreau sa o modific altfel. :0
|
scoate-i si sigla daca tot ai pus plasa.
|
Quote:
|
Quote:
f intretinuta masina! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:32. |
- Copyright 2026 4Tuning