![]() |
re: Oltcit Club 11R - DJ 38 RME "White Bison"
Greseala. mea ma uitai la primele poze cu vopsitul si asa mi s-a parut acolo,nu credeam ca poate sa iasa asa bine din spray,sunt placut surprins,nota 10;)
|
ms frumos !!! ceea ce vazusi tu acolo erau pozele cand masina era inca izolata!!!
|
FELICITARI!O solutie de compromis cu final fericit!Sa nu uiti totusi ca "batranica" merita mai mult!Spor la treaba in continuare!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
poze cu schimbatorul scurtat (am mai taiat din el) si cu clima de espero!!! ma tot gandesc la un procedeu de montare!!! primul pas ar fi sa decupez zona unde se afla scrumiera pentru ca nu-mi foloseste (nu's fumator) apoi treptele 1-2 sa le leg direct pe panou , comanda : cald-rece...deasemenea o fac pe cablu direct la aeroterma (ca si la daewoo) , iar iluminarea din spate cu led stock...legata pe pozitie!!! ce ziceti, se merita ?
|
Strici un asemenea bord pentru procaria aia?! De ce nu-l iluminezi bine pe ala original?!
|
3 Attachment(s)
Quote:
PS: "dragoste la prima vedere"...asa arata masina cand "mi-a facut cu ochiu" si parca ma chema s-o iau de acolo:D |
Vrei sa pui doar panoul de comanda sau vrei sa pui si aeroterma in sine de la espero?
|
2 Attachment(s)
Quote:
asa arata clima mea....iluminata de fabrica !!! nu au toate oltciturile iluminare la clima si shock ??? pentru ca la mine in momentul cand trag shockul (chiar si foarte putin) mi se aprinde o lumina rosie in interiorul botonului , iar cand il bag la loc se stinge (asta e ca si o atentionare cand il uiti tras) poze cu clima si shockul : |
La ce clima te referi? la butonul cu 2 pozitii din bord sau la cele 3 parghii de reglare a aerului?
|
Quote:
|
Nu toate oltciturile au climatizarea și șocul luminate!Și eu zic s-o lași pe asta originală, arată prea bine īn comparație cu aia de espero!;) Pe cāte mașini ai văzut un model asemănator cu ăsta de pe oltcit? Dar pe cāte cu cel de espero!? ;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Eu nu am socu iluminat,in schimb am si eu clima iluminata.Ps cat ai dat pe nuca de la schimbator,si de unde ai luat-o?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:47. |
- Copyright 2026 4Tuning