![]() |
Re: Diverse discutii despre telefoane mobile
true, true :lol:
Dar daca are interes nea gicu , isi pune capu la contributie si-si cauta solutii. Revenind la subiect am fost crescut pe langa Nokia, am avut 5 modele de la finlandezi. Eu-s multumit cu ce-mi ofera. Mama are samsung U600 si e multumita. . Deci si prin urmare fiecare isi ia dupa propriul gust/uz |
Baetii Ce parere aveti de samsung u900 in special vreau parerea lui dolb pentru ca el va puncta cel mai mult...Pentru ca uraste nokia si BMW:lol:
|
u900.. bun ca telefon ( ca aplicatii si mod de folosire ) este identic cu g600 / d900 / u600! insa are un mare minus! cateva butoane "senzitive" care sunt super enervante! este destul de dificil. Nu urasc nokia ! numai ca am o parere destul de proasta despre ele, dat fiind faptul ca am avut f multe, am trecut prin multe si am vazut multe stricate!
|
Multumesc :) Da ai povestit Intamplarea cu cele mai multe nokia stricate insa tin sa te contrazic majoritatea nokia nu se strica foarte usor sunt un actual posesor de 6300 si pot spune ca nu sunt usa de biserica cu telefonul,cand nai un bolovan arunci cu el ba dupa unu ba dupa altu,prietena cand se mai enerveaza il mai tranteste dar incredibil e facut sa REZISTE REZISTE REZISTE :) Inca odata multumesc
|
eminem si eu tratez telefoanele regeste! nu mi se intampla sa le scap pe jos, sa arunc cu ele, le tin super super bine :)
|
Re: Ce telefon mobil ai?
Quote:
Si cine mai stie de 5800 xpress music sau celalalte....spuneti`va parerile :D |
Re: Ce telefon mobil ai?
Quote:
Fiind telefon dedicat muzicii, e destul de bun la partea asta. Vine cu 8gb de memorie, un music player foarte dragut, difuzoare foarte puternice, jack de 3.5, un set handsfree foarte glossy. L-am luat rosu pentru ca asa l-am gasit si chiar ma bucur ca am facut asta ... E foarte frumos. La camera e cam acelasi cu ce am avut inainte ( N80 ( putin peste totusi ) ). Imi place cum se aude in convorbiri ( sa speram ca nu apare problema aceea cu difuzorul intern ). Este mult peste iPhone ... Aici intervine o noua discutie... de ce vrei sa-ti iei iphone... pentru aplicatii sau pentru telefon... Daca alegi pentru telefon mergi CLAR pe 5800, daca alegi aplicatii ia-ti iPod touch si un 3310 :). 5800'ele e, pentru mine, cea mai buna alegere din tot ce exista acum pe piata :). Combinatia perfecta intre un player si un telefon :). Imi place enorm telefonul, m-am obisnuit cu el, si astept N97'ele sa vad ce aduce, dar tot nu cred ca renunt la ce am :). |
Baieti, am si eu o mare dilema: as vrea sa imi cumpar un alt telefon:???:. Dupa o perioada destul de lunga in care m-am "inteles" destul de bine cu un 8800 Sirocco, a cam venit vremea sa il schimb. Bateria a inceput sa tina din ce in ce mai putin si chiar sa se comporte ciudat: aseara mai aveam 3 linii, iar cand incercam sa sun pe cineva imi arata Battery low, vorbeam cateva secunde cu persoana la telefon, apoi se inchidea. Chiar daca il inchideam si il redeschideam, prezenta aceleasi simptome:lol:. O alta problema cred ca ar fi softul. Nu stiu exact, poate ma ajutati voi:-):D. Desi carcasa arata foarte bine (are 2 indoituri mici pe care l-am "achizitionat" la metrou cand intram; aveam telefonul in buzunar si impingand cu piciorul in barele alea s-a indoit carcasa:cry:), pot spune ca telefonul e destul de muncit: are 531:10 ore vorbite:lol:. Lasand asta la o parte, as vrea sa imi iau un telefon nou, bineinteles tot din gama Nokia pentru ca au telefoane foarte bune la preturi accesibile. In principiu as vrea un telefon frumos, care sa arata bine, dar sa aibe si cateva functii. In minte am 2 modele: e51 si 6300. Ambele sunt frumoase dupa parerea mea, iar ca functii e51 castiga detasat pentru ca are WiFi:), ceea ce il consider eu un avantaj. Nici 6300-le nu e de lepadat: e foarte rezistent, ca functii e ok, dar e cam comun, in sensul ca toata lumea are unul. I-as ruga pe proprietarii de e51 sau cei care au avut acest model sa imi spuna cam cat tine bateria in mod normal.
Daca aveti si alte opinii, nu ezitati sa le postati pentru ca imi sunt de folos;):-P. |
Am 3 prieteni cu E51 care le`au cumparat noi iar dupa aproximatvi 20 ore vorbite le`au cedat casca....Acuma banuiesc ca e si de norocul fiecaruia. Eu iti recomand N70, am avut vreo 3 pana acuma dar le`am dat aiurea, acuma strang bani sa`mi iau unul nou si sa il tin pana ma lasa. Mi se pare ca e unul dintre cele mai reusite modele de Nokia. Camera 2MP, Video beton, Symbian, nici mare nici mic, nici gros nici subtire, nu are slide sau joystick care te poate lasa, card poti sa`i pui fara probleme de 2GB, sunet clar, bateria tine cat ai nevoie...Dintre cele 2 mentionate mai sus e cam greu sa aleg unu daca as fi in locul tau, pentru design si baterie as alege 6300, pt aplicatii, poze si altele as alege E51. Acuma ramane la alegerea ta ce vrei si depinde si de cati bani dispui
|
si mie mi-a trecut prin maini un e51 cam 2 zile si la fel.. avea probleme cu casca !
turbonetta: incearca o rescriere a softului telefonului! o poti face chiar tu, cu un cablu de date USB si un incarcator de camera adecvat! "soft-ul" il iei de pe site-ul oficial nokia. |
N70 am avut si eu. Intr-adevar era un telefon bun, dar ceea ce ma fascina pe mine erau jocurile de pe el:lol:; toata ziua stateam si ma jucam, de muzica sa nu mai spun. Bugetul de care dispun nu e foarte mare: imi vand Sirocco si daca e cazul mai pun o diferenta nu foarte mare daca gasesc o oferta buna pentru alt telefon. Daca dispuneam de un buget mai mare imi luam Arte (pe care il consider telefonul absolut: bateria tine destul, memorie indeajuns, camera buna, design unic), dar cu criza asta...:lol:. Asa cu banii pe care ii iau pe telefonul meu, imi iau fara probleme un e51 si chiar 2X 6300:lol:. Eu as opta totusi pentru 6300 pentru ca e ieftin, bun, are un design frumos si pe deasupra tine bateria.:)
Dolb: resoftarea ar fi o solutie, dar telefonul nu vine in pachet cu cablu de date si nici nu am auzit vreodata sa existe asa ceva pentru Sirocco. As face asta doar in cazul in care as mai tine telefonul o perioada mai mare de timp. Ma gandisem si eu la chestia asta, dar am renuntat. Mai aveam eu niste pitici cum ca voiam sa ii schimb carcasa: sa ii cumpar una de Sirocco Gold sau chiar Versace:lol:. Motivul pentru care vand telefonul este unul singur: mi-e teama sa nu se defecteze, mai ales la mine:???::rolleyes2. Oricum o sa mai intreb pe la service-uri daca pot sa il resofteze:). Daca se poate, cred ca imi duc planurile la bun sfarsit si pastrez telefonul. |
da, chiar acuma am intrebat pe cineva din lista mea care are service gsm si a zis ca se poate resofta, se scoate bateria si se pune mufa de la BOX pe pinii aia si se resofteaza. Te costa in jur de 40 ron...atata e aici la baiatul de care zic.
|
e si asta o solutie dar e si "nokia.com" o solutie
numai ca solutia spusa de prietenul tau, include resoftarea, solutia spusa de mine include doar un upgrade de firmware . |
Vreau si eu un site ceva sa downl aplicatii pentru Windows Mobile 6.1.
Apropo stiti cat e sa decodez un Toshiba G810 cu w.mobile 6.1?:D |
Cat vrei turnonetta pe 8800 al tau ? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:31. |
- Copyright 2026 4Tuning