![]() |
Re: E30 - TAXIUL MEU.....
o ard mai incet prin oras ca la ce drumuri are ploiestiul asta............sint cateva artere unde poti sa te dai la ea....si acolo hop si radaru.......
prin micul paris o mai ard dupa piese, combinatii....si imi face placere sa merg cu ea la drum.....:) |
Boss,te-am vazut ieri pe Blvd-ul Unirii! Eram intr-o betoniera...binenteles turnam ciment pentru o fundatie.Frumos ursu :))
|
Quote:
am remarcat jantele frumoase care le aveti la camion.....:lol::lol::lol: probleme cu indicatorul de apa la bord.....deci cumpar ceasuri complete..... zone apropiate sa pot sa le probez pe masina....... |
Frumos ursachele.........imi place.o intrebare..................de obicei se zice k un urs in 2 portiere invarte mai bine................si vrau o parere...........k sunt sigur k poate tu l-ai testat...........................invarte bine si un 4 portiere??nush poate nu suna logic intrebarea dar totusi vreau o parere!Multi imi spun k in 2 portiere e mai smecher si trage mai bine la cercuri!!
|
Quote:
|
deci ce ar trebui sa inteleg din raspunsul asta??
|
Sa citesti mai mult si sa nu pui intrebari idioate, cam atat.
|
deci exact akuma catvea sap in urma citeam forumul lui KEZ care a achizitionat un ursuletz in 4 portiere............ei acolo daca vei citi ai sa vezi k era un baietash care spunea k era preferabil sa fie in 2 portiere...............am o nelamurire intelegi.daca tu stii...........de ce nu-mi spui.in loc sa dai raspunsuri asa la caterinca!Daca cunosti stii.........spune frate ca nu te costa nimic!AM intrebat doar!nu e intrebare idioata asa cum crezi.poate altu nu se pricepe si asteapta un raspuns intelept!
|
2 usi.......4 usi.....ce mai conteaza .....cand dai cercuri cu el poate sa fie si autobuz:)):))
nu am observat nici o diferenta,nici macar nu m-am gandit daca e 2 sau 4 usi....am avut ambele modele....odata ce dai distractia e maxima,nu te mai uiti cate usi are..... am si un diesel, 4 usi da si ala cercuri pe ploaie de zici ca nu e adevarat....si fara blocant..:)) |
merci mut jakal....nu stii de ce intreb.......nu sunt hotarat.............adica stii......ma uitam pe siteuri in germania si observ k nu prea mia sunt in 2 portiere..................mai mult in 4.....si stateam asa si ma gandeam.............la ce mai ziceau ceilalti baeti de pe forum...........adik nu ar trebui sa fie nicio diferenta!Merci mult de tot!
|
:lol::lol::lol::lol::lol:mdeaa:lol::lol::lol::lol: :lol:
|
pacura power.....4 usi,86 ponei....:(30 morti).....:lol::lol:fara blocant.....
https://www.220.ro/JjLsAl9Um0/Cercuri-Cu-Un-Diesel.html |
INteresant!
|
2 Attachment(s)
la o intanlire prin capitala cu niste ursari.........8)
|
Ce de ursi,ce de ursi :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:34. |
- Copyright 2026 4Tuning