![]() |
Re: King of Europe Dragster 2009 la Kiskunlachaza!
Cred ca vin si eu...dar decat Sambata....vreau sa vad timpul pe 400m!
Duminica am o obligatzie...ata ete! |
Dragusu: se poate si cu dovada, cauta-ma pe acolo cand vrei sa te inscrii (tel +40745316775).
|
A.C.S ANONYMOUS MOTORSPORT a plecat in dimineata asta spre King of Europe Dragster 2009 intr-un nr mare pt un eveniment in strainatate peste 15 masini ...speram acolo sa ii gasim si pe cei care au ne-au provocat (acum vb de cei care au provocat clubul,nu vb de cei care au provocat,au fost provocati de cate un membru)
|
Mult succes!
|
maine dimineata plec si eu spre KOE...ca sustinator a compatiotilor care participa....sper sa fie spectacol mare.
ne auzim dupa ... |
Pe mine puteti sa ma taiati de pe lista pt ca nu voi putea onora cu prezenta.
Sunt multe masini care trebuiesc facute si nu e timp. |
Maine seara plec si eu.
6 insi, doua masini! Sustinatori Romania!!! :peace: |
Timpul limita de inscriere:
- vineri 4 septembrie: pana la ora 19:00 (ora Ungariei) - sambata 5 septembrie: pana la ora 15:50 (ora Ungariei) - duminica nu se mai fac inscrieri |
Succes Anonymous Motorsport si tuturor romanilor care participa.
|
Multumim!
Azi am fost si ne-am inscris.. S-au facut si ceva antrenamente urmand sa revenim pe pista daca nu va incepe ploaia caci a fost putin inchis cerul. |
Quote:
In rest, super organizare ! |
Cunosc problema cu aderenta de acolo.
Daca ar muta zona de concurs putin ar fi ok pt ca aceasta problema apare doar pe zona de concurs. In restul zonelor betonul este in regula. Fiind vorba de o pista din beton veche, materialul datorita intemperiilor si expunerii prelungite la ultraviolete a devenit foarte friabil. Eu am patit-o pe pielea mea si am fos invins de un auto similar cu performante inferioare. Pe zapada nu ai nevoie de asa mare putere. Baluba m-a sunat si mi-aspus ca masina lui pleca ca pe ud, chiar de la 4000rpm da in gol si topaie in treptele unu si doi fiind imposibil sa accelereze corect la start. In aceste conditii masinile cu tractiune pe o singura punte sunt total dezavantajate. |
Bafta tuturor si poate ajunge cineva sa coboara sub acele 11 sec desi e cam greut.
Scuzati offtopicul ! Sebastian ai fost invins de o masina similara cu un pilot mai bun accepta si invata sa nu mai cauti motive ca la gradinita. Toata ziua s-a dat lumea acolo si tu ai fost singurul care s-a plans. Asa e in curse cateodata castigi cateodata pierzi, stiu ca nu esti obisnuit sa pierzi dar poate inveti sa o faci cu demnitate. |
Te rog sa ma inveti sa pierd iar daca nu esti in stare te rog sa taci. Tu nu ai fost acolo. Vorbeste in cunostinta de cauza nu la modul general.
Nu ai ce sa conduci daca la treapta doi ridici piciorul si cand il pui la loc merge din nou in gol. |
Offtopic !
Ar trebui sa fi invatat deja ca esti ditai omul iar asta face parte din ce inveti in primii 7 anisori. Cat despre unde eram te cam inseli domnule Sebastian, eram nitel cam la start si am avut ocazia sa iti admir pe indelete atat cursa in cauza cat si sesiunea de antrenament pentru start pe pista secundara. :) Si cu asta cam basta , restul e can can |
| All times are GMT +2. The time now is 00:06. |
- Copyright 2026 4Tuning