![]() |
Re: Machete in lucru - eddycdk
Quote:
|
Quote:
da chiar vrei sa il faci ZXZ:D ma gandeam ca te inspir da nu:) multa bafta e f tare;) |
Quote:
cred ca o sa fie frumos rau... Quote:
|
prinde zxz-ul forma :)
|
1 Attachment(s)
asa arata inainte sa fie vopsit...:-)
|
Quote:
|
nu imi plac urmatoarele lucruri:
-ca nu i-ai facut clean look (embleme ,senzri ,capacelele de langa faruri ,manerele usilor) -pragurile (capetele mai ales) da astea cred ca se explica ca fiind o copie dupa masina reala si nu este macheta ta imi plac: -jentile (le ai cumva de pe un hummer 1:43? pentru ca eu le am tot deacolo? |
Quote:
acum masina e vopsita alb lucios cu pavilionul negru lucios, cu vopsea + lac + intaritor auto profesionale, uscata la cuptor... maine o sa fac poze... ca nu am avut timp Quote:
ceea ce vezi tu si nu-ti place, este din cauza ca asa arata masina in realitate eu am respectat intru totul detaliile exterioare ale masinii reale o sa aiba si embleme ;) si esapament ca aia mare... si inca alte detalii |
2 Attachment(s)
am ajuns tarziu aseara acasa si nu am mai prins lumina sa-i fac poza
nu era nici camera incarcata asa ca am tras repede 2 poze cu telefonul nu se vede stralucirea (straluceste foarte tare in realitate), dar e mai bine, pt ca o sa se vada la sedinta foto de la sfarsitul saptamanii :-) azi, maine, sper sa termin echiparea si restul lucrurilor care mai sunt de facut pe la el (folie, eleron pe luneta, jantele... etc) |
Inafara de interior care nu pot sa spun ca imi place foarte mult , este superba ! Poate reusesti sa ii mai faci cate ceva la interior ...nu stiu , ceva care sa o dea mai bine :-s , succes :D:*
|
Quote:
pai... cumparatorul nu a solicitat nimic la interior... am inteles ca are DVD-uri in realitate o sa le primeasca cadou din partea mea poate ceva detalii in plus insa ramane de vazut by the way... o sa mai primeasca si nr inmatriculare :lol: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
inca putin...
au mai ramas mici detalii de montat...(embleme, semnalizatoare, proiectoare, oglinzi, etc) poze proaspete dupa ce a fost asamblat, inclusiv cu noile jante ;) L.E. e murdara de la lucru si inca tot nu se vede stralucirea lacului photo shooting la final ;) |
iti imprumut crema de polish?:D:))...foarte frumoasa macheta...
|
Superb Edi! Felicitari!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:34. |
- Copyright 2026 4Tuning