![]() |
Re: Dacia Nova Factory car 300 cp
Eu cred ca asteptam "o friptura de pomana" :))) in sensul ca nu da nimeni un semn de viataa pe aci :rolleyes2:rolleyes2
|
asteptam poze cu nova!!!!
|
pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vrem poze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
facem greva :lol: :lol: :lol: a...si app interesanta nova ;) o stiam de ceva timp dar nu o gaseam pe net;) |
metrorex`u o inceput deja greva:))
|
O mai fi avand de lucru la ea si de asta intarzie.....propui greva flocea ro ab ? vezi sa nu ajungi la lovituri de stat....=)))
|
gabi tu ai de gand sa inscrii nova la raliuri sau o faci de strada ? ca stiu ca era scoasa din circulatie dar poate dai tu mai multe detalii......poate si cateva poze
|
Super aceste masini, au facut istorie, pacat ca nu mai sunt si acum ....am avut si eu o nova de grupa n, de curse, si avea cate ceva modificari pe la ea, mergea super bine, singura problema era caroseria care se cam manca de rugina. cred ca mai am ceva poze cu ea ...
|
salut pe mine m-ar interesa o suspensie completa pt supernova.. se poate face ceva???? va multumesc anticipat
|
Intareste suspensiile stock cat vrei tu si tai din arcuri pana iti convine inaltimea.Ieftin si rapid.Din ce am citit pe aici Ja Rule stie pe cineva care se ocupa de asa ceva.Ar mai fi o varinata dar e scump.Suspensie reglabila.
http://www.k-tecracing.com/show_product.asp?id=889 |
Quote:
|
te rog mai spune-ne in ce stadiu e lucrarea, si unde te gasim in brasov, daca vrem sa admiram frumusetea
|
super nova.
pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vrem poze!!!!!! |
NU cred ca o sa mai apara asa ceva aici :)))
|
nu poze, macar detalii in ce stare se afla masina, daca a mai facut ceva la ea, un semn de viata ceva
|
Exact ! :| slabe sanse ....vroiam si eu sa vaad puntea spate de VW Vr6..si ce mai zicea el p-acolo sa..:evil::rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:03. |
- Copyright 2026 4Tuning