Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   X-Team Racing Club (https://forum.4tuning.ro/169-team-racing-club.html)
-   -   Asociatia X-Team Racing Club (https://forum.4tuning.ro/169-team-racing-club/10294-asociatia-team-racing-club.html)

Angel-Boy 31-01-08 21:33

Re: Asociatia X-Team Racing Club

Ok... Il fac eu , dar am nevoie de materiale , texte , poze , masini , ale fiecarui membru X-team .

De asemenea .doresc a stii de ce anume beneficiez , sau ce avantaje am ( ecuson , membru etc. ) Voi stiti mai bine .

x-28-TRA 01-02-08 09:10

membruuuuuuuuuuuuuuu

vizal 15-02-08 11:09

filmulete ai destule...YZF e sponsor;)...poze la fel dar.... trebuie intalnire...:D

Most_Wanted 18-03-08 16:22

2 Attachment(s)
4 tuning days 2008 .... Virtual tuning ....cele mai bune 3 lucrari la categoria BRUSH ...una din alea 3 a fost facuta de mine ...si iata .......ca pana la urma un X-team`ar a luat o cupa anu asta l....fie ea mai putin importanta pt club :rolleyes2

x-28-TRA 18-03-08 16:38

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 1430716)
4 tuning days 2008 .... Virtual tuning ....cele mai bune 3 lucrari la categoria BRUSH ...una din alea 3 a fost facuta de mine ...si iata .......ca pana la urma un X-team`ar a luat o cupa anu asta l....fie ea mai putin importanta pt club :rolleyes2

fffffff bineeee nu conteaza ce castigam sau unde castigam inportant e sa se auda numele nostruu .
bv tzie inca o data

BmAn 18-03-08 17:23

Felicitari Most Wanted si la cat mai multe cupe. Bravo!
Ps: Cupa vine cu fata din poza???

vizal 18-03-08 20:10

Quote:

Originally Posted by BmAn (Post 1430805)
Ps: Cupa vine cu fata din poza???

ar vrea el :lol:

Bv mosttttt...sa bagi si poze cu jucariile tale;)

SMocKey21 19-03-08 12:13

felicitari most_wanted,cand ne intalnim dai de baut :)))

vizal 19-03-08 14:18

numai la alcool ti-e gandu:rolleyes2...
bautura si sex :lol:

CT-07-APV 19-03-08 15:59

Multumesc clubului ca NU m-a ajutat deloc la expozitie am fost al doilea an consecutiv lasat singur acolo. Se vede ca nu mai exista interes pentru club. Sincer nu cred ca o sa mai tin stikerul. Toate cluburile indiferent cat de mici au fost au avut ceva macar o banda din aia ca la gaze sa nu te apropii sau jocuri de lumini si tot felul de chestii. Daca XCE de care toata lumea vorbeste cum vorbeste a luat premiu pentru organizarea clubului si noi am fost lasati asa de nici macar nu se stia ca existam, cand am ajuns acolo sa expun masina organizatorii intrebau xteame club emotion nu? eu zic nu X-TEAM constanta...

vizal 19-03-08 16:27

din cate stiu eu ..X-team-ul nu prea are masini de prezentat :???:...doar tu si ady erati mai cat de cat...nasol ca a avut gumele taiate:sad:...macar nu erai singur :sad:...

Most_Wanted 19-03-08 17:25

2 Attachment(s)
:arrow:......asta e lucrarea .......:arrow:

DR.ZOZO 19-03-08 17:47

felicitari pentru most_wanted ptr premiul pe care la obtinut,ptr cupa pe care a luato mai bine zis ti-neo tot asa,vad ca ai mai invatat ceva:)
bafta in continuare

YZF-PWR 26-03-08 19:15

APV nu mai este membru X-Team Racing Club !

CT-07-APV 26-03-08 19:31

Sper ca plecarea mea sa nu schimbe relatiile care erau cu membrii clubului. Nu am nimic cu nici un membru ci dimpotriva sunt amic cu majoritatea pe care ii cunosc. Am iesit din motive personale. Succes in continuare

All times are GMT +2. The time now is 16:04.

- Copyright 2026 4Tuning