Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Midnight Racers (https://forum.4tuning.ro/56-midnight-racers.html)
-   -   BOMBA MIDNIGHT RACERS !! LAMBORGHINI GALLARDO !! (https://forum.4tuning.ro/56-midnight-racers/10288-bomba-midnight-racers-lamborghini-gallardo.html)

Edd 04-12-05 11:16

ei.. long fu**ing story :mrgreen: nimik in special s-a rezolvat imi cer scuze fata de tine si santos ...

ERY 04-12-05 12:03

Am fost si eu aseara la OMV Pipera....si am vazut masina. O bijuterie. ONO...sa aveti grija unul de altul :)

X-Ray-Eyes 04-12-05 21:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-81-ERY\"
Am fost si eu aseara la OMV Pipera....si am vazut masina. O bijuterie. ONO...sa aveti grija unul de altul :)

Mai bine zis sa aiba grija de ELE !

aleks 05-12-05 09:46

s-a terminat smekeria cu masina asta...
am zis masina? scuze, ozn frate...

EvLSant0S 05-12-05 09:52

\"a 1-a .. 100 ..... \" =)) cine stie cunoaste

JKV 05-12-05 10:15

Io stiu doar a 6-a 310Km/h...... :D si pana acolo \"clank\", \"clank\", \"clank\"....;)

Gabi 05-12-05 10:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"JKV\"
Io stiu doar a 6-a 310Km/h...... :D si pana acolo \"clank\", \"clank\", \"clank\"....;)

\"clank\", \"clank\", \"clank\" = bataie la motor, nu? :lol: Doamne, si cand te gandesti ca e noua :roll:

:lol:

Inc-o data, s-o stapanesti sanatos, Daniel!

JKV 05-12-05 10:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Quote:

Originally Posted by \"JKV\"

\"clank\", \"clank\", \"clank\" = bataie la motor, nu? :lol: Doamne, si cand te gandesti ca e noua :roll:

:lol:

Inc-o data, s-o stapanesti sanatos, Daniel!

Nu, nu...\"clank\", \"clank\" = schimbatorul de viteze metalic lovindu-se de grila care il directioneaza in trepte..... :D

Gabi 05-12-05 10:44

Glumeam JKVuleeeeee !!! :lol:

George_P. 05-12-05 13:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
\"a 1-a .. 100 ..... \" =)) cine stie cunoaste

si ce dak
yo i-au cu golfu 80 cu a 1-a :D
mare schema
:lol: :lol: :lol: :lol:

glumeam glumeam
n-am cum sa compar yo gallardo cu golf 2 :lol:

R3SP3KT

ZUZG7 05-12-05 15:22

Felicitari , tari ambele masini , da mie gandul mi-a ramas tot la k5 ala a tau nebunatic .
Succese si sper sa cresc si eu mare sa conduc asemenea masina .

SpeedeR 05-12-05 17:40

ohohohoho.. motorul e cel mai tare knd vine vb de senzatii :twisted: :twisted: :twisted:
si knd e si cea mai vitaminizata motocicleta din Ro, cuvintele nu isi mai au rostul :D

sandokan 08-12-05 17:33

6 Attachment(s)
am fost sa ma imbolnavesc si eu :D

CZR 08-12-05 21:32

ono,dak subaru a halit un rezervor in 100km,c zici d asta,faci plinu d 2 ori pana la ct? :P

SV-05-YBG 10-12-05 11:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ono\"
Quote:

Originally Posted by \"SV-05-YBG\"
Nu ne cunoastem dar felicitari pentru achizitia facuta. In afara de Toyota Supra mai este o singura masina la care visez. Si aia este Lambo.

Prima (SUPRA) o am. Sper ca in viitor sa reusesc sa o am si pe a doua.

Felicitari inca o data si sper sa ne vedem o data sa o admir si eu. LA cati mai multi kilometri fara probleme cu ea si multa bafta in tot ce vrei sa faci la ea.

Oricum, poate anul viitor ne dam la o legala la libere. Stiu ca o iau dar vreau sa vad cu cat. (ai primit provocare mai serioasa de atata? :lol: :lol: :lol: )

Respekt

PS
Ai gusturi foarte bune la masini.

Tu esti baiatul cu toyota neagra?

Depinde la care te referi. Inca nu am participat la nici o cursa cu ea. Pana acuma eram cu un Fiat Coupe Rosu care este acum in Constanta.
De abia de cateva zile am scos-o din service.
Dar da, am o Toyota Supra MK III neagra

All times are GMT +2. The time now is 21:31.

- Copyright 2026 4Tuning