![]() |
ei.. long fu**ing story :mrgreen: nimik in special s-a rezolvat imi cer scuze fata de tine si santos ...
|
Am fost si eu aseara la OMV Pipera....si am vazut masina. O bijuterie. ONO...sa aveti grija unul de altul :)
|
Re:
Quote:
|
s-a terminat smekeria cu masina asta...
am zis masina? scuze, ozn frate... |
\"a 1-a .. 100 ..... \" =)) cine stie cunoaste
|
Io stiu doar a 6-a 310Km/h...... :D si pana acolo \"clank\", \"clank\", \"clank\"....;)
|
Re:
Quote:
:lol: Inc-o data, s-o stapanesti sanatos, Daniel! |
Re:
Quote:
|
Glumeam JKVuleeeeee !!! :lol:
|
Re:
Quote:
si ce dak yo i-au cu golfu 80 cu a 1-a :D mare schema :lol: :lol: :lol: :lol: glumeam glumeam n-am cum sa compar yo gallardo cu golf 2 :lol: R3SP3KT |
Felicitari , tari ambele masini , da mie gandul mi-a ramas tot la k5 ala a tau nebunatic .
Succese si sper sa cresc si eu mare sa conduc asemenea masina . |
ohohohoho.. motorul e cel mai tare knd vine vb de senzatii :twisted: :twisted: :twisted:
si knd e si cea mai vitaminizata motocicleta din Ro, cuvintele nu isi mai au rostul :D |
6 Attachment(s)
am fost sa ma imbolnavesc si eu :D
|
ono,dak subaru a halit un rezervor in 100km,c zici d asta,faci plinu d 2 ori pana la ct? :P
|
Re:
Quote:
Depinde la care te referi. Inca nu am participat la nici o cursa cu ea. Pana acuma eram cu un Fiat Coupe Rosu care este acum in Constanta. De abia de cateva zile am scos-o din service. Dar da, am o Toyota Supra MK III neagra |
| All times are GMT +2. The time now is 21:31. |
- Copyright 2026 4Tuning