![]() |
Re: Cielo GLE 1996 - NT 98 ADU
Good job! Cu siguranta majoritatea ne-am dori asa ceva. Unii ar da bani multi pe asa ceva (si chiar costa) , insa tu ai facut singur! Felicitari!
|
1 Attachment(s)
Nu e greu de facut. Ba chiar foarte simplu. Mai mult dureaza sa o reglezi.:lol:
Astazi mi-am montat un bixenon de 5000k, iar xenonul simplu va ajunge in proiectoare cu motificarea de rigoare a soclurilor din plastic ale becurilor. Am avut xenon pe scurta si normal pe lunga. |
Salut ! Poti sa`mi spui si mie cum ai facut sa se aprinda becul de la ABS ? Cum l`ai legat ? ms
|
Ti-am explicat prin telefon.;)
|
Quote:
|
esti foarte priceput daca ai facut singur asa ceva. ce idei imi dai si mie pentru masinutza mea ?
|
3 Attachment(s)
Astazi am montat si xenonul in proiectoare;)
|
foarte tare boss. chiar nu ma asteptam sa iasa asa bine. zici ca e masina noua. bafta multa in continuare:lol:
|
Se vede super! Mai mult ca sigur ca si vizibilitatea a crescut substantial (ma refer la gropi:D) ...Foarte frumos! Felicitari pt munca.
Probabil asta faceai ieri cand te-am sunat (mersi mult de informatii si ajutor)... |
Quote:
Quote:
Nu am avut timp sa le testez. Oricum trebuie sa le reglez. da cu proiectoarele ma chinuiam:lol: |
Ti-am vazut masina prin oras, chiar arata bine bineee.Felicitarile mele :D
ps. la o intalnire de vineri seara nu te prezinti ? :) |
Am sa incerc saptamana asta;)
|
Quote:
|
avem asa ceva in pn si eu nu shtiam? ......frumoasa masina cand vin intr-un weekend acasa ma apuc sa o caut prin oras sa o vad si eu ... ca e ceva ce nu trebuie pierdut ...
|
Pana la urma tot la tine a ramas masina,ar fi pacat sa o mai dai;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:06. |
- Copyright 2026 4Tuning