![]() |
2 Attachment(s)
poze cu tricoaiele ce ni le-am facut noi :D
|
Bravo baietzi....suntetzi prima comunitate locala 4tuning...care a facut asa ceva sa speram k shi celelalte orase vor face acelasi lucru...Respekt
|
super marfa tricoaiele ... acum ziceti-ne si noua cine e in prima poza de sus... normal tekno :P si restu`.. nush de ce dar am asa o presimtire ca tipul mai inalt e krushx ? :) sper sa nu ma inshel... peace si bv bv bv
|
pai sa o luam de la stanga la dreapta....
Luci, DriverX, Ovi aka MM11DIU , Yonu, & je Krush nu a fo in seara aia cu noi... las ca o sa xcaut poze cu el shi o sa pun |
Quote:
|
eeeh...
lasa plz un link cu topicu ca nu prea am timp sa caut prin forum... |
e tot la comuintate:
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=1971 vreun moderator poate il face sticky...sa nu se mai duca in jos....si sa nu-l vada lumea :) |
mersi..
postez imediat... |
tekno sper sa nu ma uitzi cu tricoul ala :roll:
|
nu man.... nici o grija...
|
la Iasi inca nu a ajuns ... sper ca zilele astea sa apara ... va trimitem si noi de la iasi o poza cu baietii si hai si cu masinile. :D
|
is 18 bog: am fost la oficiul postal...shi am intrebat de ce nu a ajuns ink...au spus k au avut o problema de inventar shi d`abia azi la 6 dimineatza au dat drumul coletelor...au zis ca in 2 maxim 3 zile trebuie sa ajunga...deci pregateste vreo 350 000 pt orice eventualitate...300 000 rambursul...shi pana in 50 000 transportul ...da nu cred k o sa-tzi ia bani pt transport deoarece am platit shi eu niste taxe (55 000) nu jtu d c ...da am platit.
P.S : acest mesaj este valabil pentru totzi care au solicitat trimiterea ticourilor prin posta...de la mine... |
nu e nici o problema de bani .....
chestia e sa ajunga .. deci 2-3 zile pe luni ar trebui sa vina ..... |
da man...o sa ajunga dak vrei itzi trimit un mail cu chitantza de la posta...k se vede shi numele tau akolo
|
1 Attachment(s)
:wink: :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:01. |
- Copyright 2026 4Tuning