![]() |
Re: Daewoo Nubira I
Foarte, foarte frumoasa :O! Felicitari, ai ceva unic si deosebit!
|
Quote:
bafta Quote:
|
niste sugestii cine imi poate da si mie pt un alt motor :) ...
un 2000 16v de pe un gsi mar incanta sau poate aveti voi si alte idei :) |
De ce nu il modifici pe asta?
Arata destul de bine vopsita asa! |
am vazut si eu masina prin oras arata destul de bine bafta multa !
|
Quote:
Quote:
bafta!! |
Arata frumos tare cu albastrul asta. Ai incercat o resoftare ? S-ar putea sa-ti dea vreo 20-30 de caluti.
|
Quote:
dar s-ar simti sigur in demaraje ;) |
Quote:
|
Poate nu 30 dar 20 sigur da,e motor de 2.0 16 valve totusi. Pune evacuare cap-coada sport,un filtru si cu un chip se va simti o miscare mai buna a motorului.
|
Defapt, e 1.8 16v...
|
Quote:
|
Scuza'ma, nu am vazut acel post. Nu'mi place sa ma contrazic, dar vazusem ca doreste un motor de 2.0, de aceea am crezut totusi ca are unul mai mic, de 1.8..
scuza'ma pt. inca un post :( |
El probabil se referea la motorul 2.0 16v GSI care are 150 de cai. Il lasam pe el sa ne lamureasca.
|
Acum 5 minute ti'am vazut masina, eu veneam pe petre ispirescu ma duceam la camin, si tu parcai masina in fata la pub ... arata destul de bine, si e interesanta culoarea, e destul de rara.
La motorul lui cu injectoare stock nu are cum sa ii dea 20-30 cp, maxim maxim absolut cu o harta extrem de agresiva ar scoate 20 cp din soft. Parerea mea cu un soft mai bun ar scoate 12-15CP, si sa zicem un cold air intake si evacuare completa cu totul calculat , serpisori calculati volumetric i'ai mai da un 5-7cp deci per total un 22cp care oricum s'ar simti destul de mult, in primu rand ca ar face ture mai usor ... . Sa fim seriosi nu tragem apa la buda si se aduna martoagele sub capota. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:56. |
- Copyright 2026 4Tuning