![]() |
Re: Golf 2 VR6 turbo syncro
pff si eu vreau sa rezolv cumva inmatricularea...ma gandeam la recarosare..am si vb cu mai multi....Din cate am auzit..au facut si recarosare doar cu acte..si fara masina ...altii au facut si cu acte si cu masina...dar asta fara act..doar masina..nu am mai auzit-o :) ..in fine..se poate orice :)..
|
nu stiu cine a zis ca nu am acte pe masina
am absolut toate actele cu toate omologarile facute de nemti si in acte e trecut ca proprietar omu de la care am luat-o |
are si amplificatorul trecut in brief =))
|
degeaba are omologari..daca noi traim intr-o tara de rupti :D ....si in tara asta de rupti poti aduce orice foaie..ei nu o cunosc :| ...
|
Ugod, nu stiu cum sta treaba la TM dar la noi duce toata treaba de vreo 5 ori mai mult, tocmai azi am terminat de facut recarosare la o masina.Ce tine de omologari ce e trecut in breif iti v-a trece si in noua carte de identitate;)
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
azi am desfacut tot de pe golful meu si de maine incep montare pe Rieger
am dat jos si jantele BBS pt a fii polisate |
Nici nu-s late =))
|
Quote:
|
cat J au jantele? belea la latime:D
|
Quote:
|
bv mestere :D ....pff ce diferenta e asa cu jantele alea de rezerva...zici ca-i caruta :))
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
panou central 2
identic de pe golf 2 GT din 91 cu vr6 din 94 aseara am pus directia si am scos tot interiorul masinii afara ma apuc de electrica intre timp am desfacut jantele bucati pt a le polisha |
| All times are GMT +2. The time now is 21:18. |
- Copyright 2026 4Tuning