![]() |
Re: The bitch - mk4
3 Attachment(s)
..."zile insorite"
|
Quote:
|
....chiar ma gandeam la "kichu" asta;)...numai sa gasesc un DIY ,sa vad cum se da jos
|
Quote:
|
Chiar si eu sunt interesat. Vrau sa aflu doar cum demontez capacele de oglinda! Daca voi afla inaintea voastra voi face un "DIY"
Mult succes! P.S.: Imi place muuult mai mult botul masinii cu grila asta noua! E mai tinereasca parca! ;) |
|
E foarte simplu cu oglinda. Dai geamul jos si pe urma te invata singura.
|
..cu dat'u jos e mai usor....mai nasol este cu oglinda;)
|
Bagi ceva in forma de L in spatele oglinzii si tragi cat te tin puterile.:shock:
Am glumit, tragi si tu la simtul mainii. Hai ba ca sunteti baieti dezghetati, doar nu apelati la service pentru o oglinda:D |
1 Attachment(s)
Cam cum ar arata cu oglinzile negre! :)
Scuze ptr calitea modificarilor. Sunt incepator in Photoshop. |
...vad,vad....da vad si altceva lipsa....niste grile...o suspensie mai low.....bug-uri de la photoshop..:twisted:
|
Māndru că am un vecin de bloc ca tine JOK :lol: frumoasă "curva asta mică"!;)Bafta la modificări īn continuare !Īmi place că o ţii cāt mai curată şi nu o umplii cu tot felu de stickere si etc!
|
:ciggy: ...poate ii faci o poza acum...sa vezi ce curata este :twisted:
|
Lasă că merge intr-o parcare să facem haos....de poze mă ce credeaţi :lol: dacă vrei ;) uite nr meu mă suni 0761601724 !:???:
|
6 Attachment(s)
....ma misc repede :twisted:
...vopsit grila si cerculetu dintre grila si far (mai trebuie retusat putin) ...si capacele oglinzi ;) ...negru mat Sincer, nu prea imi place cum vine cu oglinzile negre....dar cu timpu ma obijnuiesc;) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:46. |
- Copyright 2026 4Tuning