![]() |
Re: Pentru fanii Ferrari
7 Attachment(s)
Quote:
Parerile la 458 nu pot sa le spun pana nu il vad :D ! Cateva poze facute de mine...:D ! |
1 Attachment(s)
Pana la urma in afara de spate, imi place California asta :)
Nah, Silviu, o poza pentru tine ;) |
Quote:
|
Eh, oricum... Pentru mine Maserati ii peste Ferrari... Ca au spatele frumos sau nu :lol:
Spatele ii dulap din ala pentru televizor... cu vitrina :lol: Nu are stilul asta sportiv si rafinat la care ma astept de la un ferrari ;) |
Cel mai recent model de California, o cam da in Aston Martin.
Chiar asa? au ramas latinii fara inspiratie? |
Quote:
|
Care ar fi parerea voastra daca vas spune ca visul de a avea un ferrari F430 e putin mai aproape, existind posibilitatea de a face o replica pe baza de opel calibra sau toyota celica, aici la noi in Romania, cu elemente din fibra de sticla sau carbon copiate de pe un ferrari veritabil?
|
As spune ca e o idiotenie....
Asa cum este un junghi de "F40" parca prin bucuresti. Doar un ochi total necunoscator de pipitza sau kokalar ar zice ca e un Ferrari original dar orice oki ce stie cum si la ce sa se uite l-ar prinde pe propietar. Plus ca performantele unui V8 central spate care turuie nu se compara cu motorul de pe Celica sau Calibra. Plus ca nu se compara nici ca manevrabilitate nici ca nimic. Este ca atunci cand de halloween "te" imbraci in "Spiderman" dar nu esti spiderman si nu faci ce face el... doar te PREFACI. |
Quote:
Viseul meu tot asta este,sa am un F430,niciodata nu se stie,speranta moare ultima ;) . |
3 Attachment(s)
Enzo pana la moarte!
|
Cred ca prima poza e fake.
Need details !!!!! :o |
Si eu zic ca prima e fake..oricum,100 de plecaciuni in fata acestei masini !
Am tot vazut prin Germania,Austria,Franta,Spania..intr-o zi din an,se aduna multe multe multe Ferrari-uri din toata tara,multe multe multe modele si merg 100-200 km si apoi stau toate la un loc ! La noi de ce nu ar fi?Ce ziceti?Daca nu luam noi initiativa,cei tineri,cine altcineva sa o faca?Nu e chiar greu.. |
1 Attachment(s)
Partea frumoasa a masinii ;)
Cat despre Enzo-ul ala verde, ii photoshopat... Se remarca cateva greseli la el ;) |
Quote:
|
Sau intreb asa. Cati au ferrari mai vechi de 99' ?
Adica model mai vechi de 99'. Un 355 sau mai stiu eu un 348tb sau 308gtb ... nu cred ca are mult lume. Cred ca ii numeri pe degetele de la O mana. :( |
| All times are GMT +2. The time now is 18:39. |
- Copyright 2026 4Tuning