![]() |
Re: Golf 4 - 1.6 16V, Jucaria mea preferata
Cox :Multumesc:D... imi consuma cum o calc ....dar nu consuma mai putin de 11 :P
Eddie.R29 : Merci :) e autocolant normal negru mat si am dat 20 de lei cu tot cu montaj :) ovidiu89 : Ms mult Slid3r : Nu am rezolvat nimic ca am trimis-o inapoi in germania bara ca nu era buna si acum astept de vreo saptamana sa imi trimita alta si eu merg cu masina fara bara :( |
3 Attachment(s)
Poze noi cu jucaria si mici modificari :D
|
1. Tre sa ii facem niste poze mai frumoase !
2. Arata mult mai bine live, parerea mea ! |
Re: Jucaria mea preferata Mk4 1.6 16V
Quote:
Pana la urma..am intuit ce ii vei face :) Arata foarte bine,parca e alta masina Jante cu buza...jante cu buza :D:D:D LE: ce BBS-uri frumoase (de iarna) ti-ai luat :D |
Ce jucarie frumoasa ai ... copilarie neincetata :oops:.
Sa o conduci multi km fara incidente. Bafta. |
Quote:
sa ma joc cu niste cuvinte dintr-un film de fete : this just went from nada to prada :lol: |
De cand nu am mai postat am avut un mic incident........a intrat un taximetrist in mine pe fata dreapta si am fost nevoit sa schimb aripa fata dreapta , capota , farul dreapta, bara si tragerul..........asa ca am luat faruri cu lupa (DEPO), Capota bad boy, bara r32 ca tot aveam in cap sa fac asta si stopuri clare(Dectane)
Pana la urma "necazul" a fost foarte bine venit ca mi-am facut masina cum doream............precizez ca pe asigurarea lui :D dar in regie proprie DB77VLY : maine ii facem niste poze cu aparatul tau ca eu nu am :P Finule : Jante cu buza nu imi iau momentan ca sti ce jante mi-am luat pentru iarna azi :D ( Nu mai am buget) NXdev : multumesc |Alex| : da "mici" Maine poate pun niste poze mai profi |
place...
|
Arata foarte foarte bine. Baga niste poze mai profi ;)
Bafta pe mai departe! |
Quote:
|
arata foarte bine asa ;)
|
13 Attachment(s)
Poze by VaLenTiN`O
Am uitat sa spun ca am imbracat si volanul in piele( aerata si normala) + plafoniera W8 |
Asa parca mai merge nasule ! Frumoasa foc masina !
|
Quote:
|
Cat te-a ajuns plafoniera?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:00. |
- Copyright 2026 4Tuning