![]() |
Re: Machetele mele - CatalinM6
ma bucur foarte mult ca iti place macheta, bine ca a ajuns pe maini bune.
|
12 Attachment(s)
23.Ford Mustang Gt 1967,de la Maisto
Dolb - Merci! le caut....ce sa zic:) NECROPHORUS - Merci! Gigxy76 - Si tu ai fost serios/prompt si le-ai impachetat f bine :) |
Superba :> sa o stapanesti sanatos ! si cat mai multe posibile sa ai de genu :>
|
Ma bucur ca iti place!
Si mie imi place foarte mult...pana in momentul de fata este preferata mea :) |
pentru mine sunt adevarate bijuterii, si au meritat tot efortul sa le impachetez cat mai bine, poate pe viitor voi face si eu colectie de muscle car dar la scara 1:18, deja am pus "ochiul" pe un ford si 2 machete dodge
|
12 Attachment(s)
24.Dodge Coronet Super Bee 1969, de la MotorMax (o am si pe galben :D)
Pt "un 1/24" mi se pare foarte bine lucrata,cred ca este cea mai mare/lunga macheta din mini-colectia mea,are 22cm lungime Sper sa va placa! |
Foarte tare !! modelul asta de muscle nu-l stiam ,felicitari ai o colectia frumoasa :)
|
foarte tare, felicitari ...dar mai fratilor face-ti-mi si mie rost de modelu asta de dodge ...nu il gasesc niciunde!! :!::idea::arrow:
|
Frumos model , cred ca o sa-l iau si eu cand plec din tara dar as vrea pe alta culoare ... nu zic ca nu e frumoasa si culoarea asta dar parca un verde mi-ar sari mai mult in ochi , bineinteles daca il gasesc ...:P felicitari pentru achizitie si succes in continuare !
|
12 Attachment(s)
Merci...lopez23! Nici eu nu stiam :)
Merci..NECROPHORUS! Mai am un Coronet si pe galben,din pacate nu pot sa ma despart nici de el Merci....MillionDollarBaby!Cred ca arata bine si pe verde :) 25.Chevrolet Malibu SS (1965),de la Maisto (scuze pt nr mare de poze!!!) |
foarte tare colectia vad ca ai unele ce nu le am . bafta in continuare.
|
Re: Machetele Mele - CatalinM6
Quote:
Succese! |
Multumesc...lauTM!!!
Mihai90....In primul rand multumesc! Nu stiu daca e cazul de level 2 :),nu ma consider un colectionar,imi cumpar doar ce imi place,doar 1/24. Nu ma intereseaza firma producatoare,pt banii pe care ii dau....nu vreau super detalii....mie imi plac exact asa cum sunt. |
12 Attachment(s)
26.Chevrolet Bel Air 1950, de la MotorMax
|
Ceva foarte frumos si care nu as da din casa sa zic asa daca ar fii a mea macheta :) , cat mai multe ! succes :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:49. |
- Copyright 2026 4Tuning