![]() |
Re: Bugatti Veyron Vincero by Mansory
sa ramanem totusi la Mansory Veyron...
|
Imda ....sigur.....De la 2.8 la 2.2 cu doar 110 cai in plus....cum sa nu...
|
Cea mai tare masina :X
|
6 Attachment(s)
Masina a fost testata de catre Option Auto in Franta, e beton armat masina :P
|
e prea multtttttttttttt ..............
|
Quote:
|
cat poate sa fie de frumoasa :X
|
aberanta o spun pentru a nu stiu cata oara..la banii aia cumperi o gramada de supercaruri
am si o intrabare intretinerea unui Mclaren F1 costa 25000 de lire pe an cat costa intretinrea si revizile la un Bugatti? |
Datele la acceleratie cred ca sunt un pic exagerate totusi...dar asa fac multi producatori sau tuneri auto...acuma depinde cat il lasa obrazu pe fiecare sa exagereze...Arata frumos, e singurul Veyron care imi place...culorile, materialele, jantele...
|
incredibil de frumos, zice ca franele sunt atat de bune " ca si cum ai arunca o ancora pe geam".
|
impresionanta!
|
Quote:
|
Lasa domne ca pt el "numai" bmw face motoare, restul fac jucarii cu baterii:))) Uite un motiv pt care nu suport fanaticii bmw...ca vad numai in fata, ca bmw ca face ca drege...hai sa zicem face motoare, dar ajunge vreunul la nivelul Veyron-ului?! Nimic n-ajunge la nivelul Veyron-ului. Ahh si performantele sunt exacte pt ca s-au schimbat f multe componente din aluminiu si alte materiale cu fibra de carbon ceea ce a facut masina mai usoara, mai agila si mai aerodinamica, asa ca nu te juca cu Mansory ca astia au tuning-ul cel mai exclusivist de pe mapamond, cu toate ca la tuning motor tot MTM sunt cei mai cei.
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:25. |
- Copyright 2026 4Tuning